Agent Provocateur

Er dette Agent Provocateurs mest sexy reklame noensinne?

Superstjerne Penelope Cruz har regissert og er med i videoen.

AGENT PROVOCATEUR REKLAME: Den nye reklamekampanjen, regissert av Penelope Cruz, er dampende het.  Foto: Agent Provocateur/Youtube.com
AGENT PROVOCATEUR REKLAME: Den nye reklamekampanjen, regissert av Penelope Cruz, er dampende het. Foto: Agent Provocateur/Youtube.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Undertøysmerket Agent Provocateur har blitt verdenskjent for å designe lekkert og vågalt undertøy, for ikke å snakke om deres dristige reklamekampanjer.

Flere av de tidligere videoene deres har blitt forbudt å sende på tv, til tross for at superstjerner som Kate Moss, Maggie Gyllenhaal og Kylie Minogue har medvirket i dem.

LES OGSÅ: Her er «Fifty Shades of Grey»-undertøyet 

Samarbeid med Penelope Cruz

Denne våren har undertøysmerket samarbeidet med Hollywoodstjernene Penelope (40) og søsteren Monica Cruz. Og nylig lanserte de deres tredje «L'Agent by Agent Provocateur»-kolleksjon.

Kolleksjonen har selvsagt også en reklamevideo, og denne er ikke mindre dristig enn de tidligere kampanjene. 

Lettkledde modeller som danser forførende i en dampende het ørken, ville antagelig vært oppsiktsvekkende nok, men når du da kombinerer dette med en halvnaken, veltrent mannlig modell ved navn Jon K, som slikker vann av damene, ja, da skjønner man raskt at denne kampanjen også vil få mye oppmerksomhet. 

Se videoen her:

Med i videoen

Ifølge Daily Mail er det Penelope Cruz, som tidligere har vært frontfigur for Lindex, selv som har hatt regi på den sexy videosnutten. 

I VIDEOEN: Penelope Cruz har en liten rolle i snutten hun har regissert. Koreografi er gjort av kjendistrender Tracy Anderson.  Foto: Agent Provocateur/Youtube.com
I VIDEOEN: Penelope Cruz har en liten rolle i snutten hun har regissert. Koreografi er gjort av kjendistrender Tracy Anderson. Foto: Agent Provocateur/Youtube.com Vis mer

Og Hollywoodstjernen medvirker selvsagt i filmen. 

- Jeg synes det var fantastisk å få mulighet til å regissere min andre video for Agent Provocateur. Jeg er veldig stolt av merket og synes det var fantastisk å få regissere begge kampanjevideoene, har Cruz sagt: 

- Monica og jeg er veldig stolte av den nye høst/vinter 2014-kolleksjonen. Jeg fikk ideen til denne filmen da jeg hørte på en låt fra «Optimist»- «Single Dutch», av Eduardo Cruz. Hans musikk inspirerer meg så mye. 

Koreografien på videoen er utført av kjendistrener Tracy Anderson, som også er PT for Madonna og Gwyneth Paltrow. 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer