Adventskalender:

Er dette årets dyreste adventskalender?

Har du en million til overs kan det jo hende adventskalenderen fra juvéleren Tiffany & Co er midt i blinken for deg.

ADVENTSKALENDER: 24 luker med smykker i hver eneste en. For 1,1 millioner kroner kan den bli din. FOTO: NTB Scanpix
ADVENTSKALENDER: 24 luker med smykker i hver eneste en. For 1,1 millioner kroner kan den bli din. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du har kanskje vurdert en adventskalender til deg seg selv? De siste årene har tilbudet av adventskalendere for voksne økt betydelig. Eksklusive sjokolader, sexleketøy, skjønnhetsprodukter eller øl - alt kan funke i en kalender.

Skulle du derimot ha ekstraordinært god råd og et stort behov for 24 nye, eksklusive smykker, vel da er adventskalenderen fra Tiffany & Co - ofte kalt Tiffany's, midt i blinken for deg. For «kun» en drøy million er du sikret en desembermåned med nytt bling hver eneste dag.

Hvis du bestiller en slik kalender, blir pakken på 161 kilo levert personlig, og kalenderen håndlaget hjemme hos deg, av Tiffany & Co. sin «hvite hanske-tjeneste», skriver CNN.

Kalenderen er en 120 cm høy kopi av selskapets flaggskip, butikken på Fifth Avenue i New York, og bak hver luke skjuler det seg et glitrende produkt.

KOPI: Kalenderen er en kopi av selskapets flaggskip, butikken på Fifth Avenue i New York. FOTO: NTB Scanpix
KOPI: Kalenderen er en kopi av selskapets flaggskip, butikken på Fifth Avenue i New York. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge selskapet selv vil kalenderen inneholde alt fra diamantbesatte armbånd og halskjeder, til eksklusiv julepynt og nøkkelringer der hver eneste gave er pakket inn i den luksuriøse Tiffany-gaveboksen.

I kalenderen vil det skjule seg noen av Tiffanys mest ikoniske produkter, som blant annet det klassiske Return to Tiffany-armbåndet, til rundt 35 000 kroner.

GOD JUL: Hvilken luke denne godbiten skjuler seg er ikke avslørt, men armbåndet er med, ifølge Tiffanys egne nettsider. Foto: Tiffany & Co
GOD JUL: Hvilken luke denne godbiten skjuler seg er ikke avslørt, men armbåndet er med, ifølge Tiffanys egne nettsider. Foto: Tiffany & Co Vis mer

Produktene har en verdi mellom 2 500 og 150 000 kroner per stykk, og selskapet informerer om at de kun har laget fire kalendere og at interesserte må ta kontakt personlig. Etter antall presseoppslag er det ikke usannsynlig at fire rikinger har hevet seg rundt allerede.

Saken er også publisert hos Baaam.se

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer