Sminketrender:

Er dette årets største sminketrend?

En eyeliner kommer i mange kjente former. Men glem cateye, reverse, winged eller smudgy - nå skal den flyte.

FLOATING LINER: En mer leken og mindre streng eyeliner trender som bare det. Den skal flyte på øyelokket, ikke linje øyekanten. Foto: NTB/Marco Bertorello
FLOATING LINER: En mer leken og mindre streng eyeliner trender som bare det. Den skal flyte på øyelokket, ikke linje øyekanten. Foto: NTB/Marco Bertorello Vis mer
Publisert

At en eller annen form for eyeliner hører med i enhver sminkepung, vil kanskje de fleste si seg enige i. Det er tross alt et klassisk sminkeverktøy som kan gi deg utallige ulike looks!

Enten du kjører en subtil tupp, bare vil forsterke vippekanten litt, eller går for åpent dådyrblikk eller fullt dark drama – en eyeliner blir fort krona på verket av sminkelooken. Selv om eyelineren gjerne også er litt hat-elsk fordi den kan være vanskelig å få til, er det alltid gøy å variere looken og teste ut trender.

Som kjent går trendene gjerne i bølger, og selv om en cateye, winged liner eller egyptisk look sjeldent går av moten, er det nå tiden for å satse på en viss nykommer: nemlig Floating Liner.

– Jeg digger trenden! Synes det er en fin og enkel måte å lage en kreativ look på som vises. Spesielt hvis du har hengende øyelokk, sier beautyprofil Lotte Myrseth til KK.

- Alle mulige farger

Selv har hun definitivt kastet seg på liner-looken som BeautyCrew kaller «the cool-girl eyeliner trend». Du har kanskje sett den karakteristiske, lekne looken i Instagram-feeden selv? Uttrykket er blitt en favoritt blant mange kjendiser og kjente profiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.