Kjendismote

Er dette årets verste motetabber?

Her er klesskandalene vi ikke glemmer i 2013.

KLESTABBER?: Det er ikke alltid stjernene er like heldige med antrekkene sine. Fra venstre - Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Kate Moss, Jaimie Alexander og Madonna. Foto: All Over Press
KLESTABBER?: Det er ikke alltid stjernene er like heldige med antrekkene sine. Fra venstre - Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Kate Moss, Jaimie Alexander og Madonna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det skal nok en del til for å slå skuespiller Anne Hathaways legendariske truseglipp på premieren av «Les Miserables» i desember i fjor, men 2013 har ikke akkurat vært noen «skuffelse» når det kommer til lett pinlige moteøyeblikk det heller.

Madonna, Gwyneth Paltrow, Rihanna og Kate Moss, ja, lista over store kjendisnavn som har gått på et par glipper dette året er lang. Og her har det vært alt fra bare rumper og «ekstrem»-utringninger til revnede antrekk og kjoler som er så avslørende at de nesten ikke kan kalles kjoler.

KK.no har samlet sammen et knippe av antrekkene og trendene som kanskje ikke var de «heldigste» fra årets som har gått.

Sjekk dem ut nedenfor!

STRUTTENDE: Anne Hathaway dukket opp i en nude-kreasjon med mye fokus på brystvortene. Foto: All Over Press
STRUTTENDE: Anne Hathaway dukket opp i en nude-kreasjon med mye fokus på brystvortene. Foto: All Over Press Vis mer

Litt kald kanskje?

Neida, det er ikke den verste kjolen vi har sett, men bare noen måneder etter å ha dukket opp truseløs på premieren av Les Miserables, begikk Anne Hathaway nok en liten glipp, da hun valgte en kjole som viste litt vel mye av brystvortene hennes på Oscar-utdelingen.


Kjolen var ellers søt, men det var likevel brystene som fikk mest oppmerksomhet. Hathaways pupper fikk hele tre (!) Twitter-kontoer kort tid etter at hun gikk ned den røde løperen, skriver Seoghør.no.

I ANTONIO BERARDI-KJOLE: Gwyneth Paltrow er kjent for sine heftige kjoler - her på filmpremieren til Iron Man 3 i februar. Foto: All Over Press
I ANTONIO BERARDI-KJOLE: Gwyneth Paltrow er kjent for sine heftige kjoler - her på filmpremieren til Iron Man 3 i februar. Foto: All Over Press Vis mer
SKAPTE MYE HARABALL: Jaimie Alexander har fått mye oppmerksomhet for sin Azzaro-kjole med buet gjennomsiktig søm. Foto: All Over Press
SKAPTE MYE HARABALL: Jaimie Alexander har fått mye oppmerksomhet for sin Azzaro-kjole med buet gjennomsiktig søm. Foto: All Over Press Vis mer
LITT VOLDSOMT KANSKJE?: Iggy Azalea dukket opp på MTV Europe Music Awards i denne noe dristige kjolen... Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment
LITT VOLDSOMT KANSKJE?: Iggy Azalea dukket opp på MTV Europe Music Awards i denne noe dristige kjolen... Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment Vis mer

Naken-kjolene

2013 har definitivt vært året for dristige kjoler, og noen av antrekkene kjendisene har hatt på seg har rett og slett vært så avslørende at de nesten like så godt kunne gått uten.

Gwyneth Paltrow var den som startet trenden, da hun dukket opp på premieren av «Iron Man 3» i en Antonio Berardi-kjole som fikk paparazzifotografene til å gå helt amok.


Kjolen var i sort og sølv, og på hver side gikk en gjennomsiktig søm fra de høye hælene og opp til armhulene. Her var det med andre ord intet rom for undertøy, og skuespillerinnen viste nok litt mer enn hun ønsket av sin veltrente bakende.

Motekritikerne var heller ikke nådige i sin dom av kjolen, som ble omtalt som vulgær og for dristig. Det var likevel langt fra siste gang vi fikk se et slikt antrekk på den røde løperen.


Både Jaimie Alexander, Rihanna, Michelle Williams, Kristen Stewart, Jennifer Lopez – og ikke minst Iggy Azalea, har valgt lignende, dristige kjoler – som kanskje viser bitte litt for mye av det gode?

En ting er hvert fall sikkert og visst, her måtte barberhøvelen til – noe også Gwyneth Paltrow i ettertid har innrømmet.

- Vel, la oss bare si det slik at alle løp av sted for å kjøpe barberingshøvel. Så jeg gikk fra å være en av de vakreste til å bli den mest ydmykte, skal Paltrow ha sagt på tv-showet til komikeren Ellen DeGeneres.

FØR OG ETTER: Slik så kjolen til Julianne Hough ut senere på kvelden. Kjolen tålte tydeligvis ikke dansebevegelsene hennes. Foto: All Over Press
FØR OG ETTER: Slik så kjolen til Julianne Hough ut senere på kvelden. Kjolen tålte tydeligvis ikke dansebevegelsene hennes. Foto: All Over Press Vis mer
OOOPS: Jennifer Lawrence hadde et lite "kjoleuhell" da hun skulle motta pris... Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
OOOPS: Jennifer Lawrence hadde et lite "kjoleuhell" da hun skulle motta pris... Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer

Da kjolen revnet…

Det er få ting som er så kjedelig som når favorittkjolen din revner. Men det er hakket verre når dette skjer på den røde løperen, foran hundretusener av fans og paparazzikameraer.

Den amerikanske danseren Julianne Hough (24) var en av dem som opplevde dette, da hennes ettersittende designerkjole i sateng revnet hele veien opp til trusekanten på Golden Globe-nachspielet i vinter.


Også Jennifer Lawrence opplevde det samme da hun skulle opp på senen for å motta pris under SAG-awards.

Den lekre Christian Dior kjolen-ble hengende fast i stolen da skuespillerinnen skulle reise seg opp og fikk en liten glippe midt på, slik at mesteparten av lårene ble blottet. Lawrence tok imidlertid det hele med stor ro, og i ettertid viste det seg faktisk at kjolen ikke hadde blitt ordentlig ødelagt. Likevel, det så ganske flaut ut.

VISTE RUMPE: Kate Moss fikk nok vist litt mer enn hun ønsket i disse strømpebuksene.  Foto: All Over Press
VISTE RUMPE: Kate Moss fikk nok vist litt mer enn hun ønsket i disse strømpebuksene. Foto: All Over Press Vis mer

Hvor ble det av buksa?

Okay, vi skal innrømme det. Kate Moss ser fantastisk ut - selv i bare strømpebuksa. Men det å dukke opp i en gjennomsiktig catsuit, som såvidt dekker rumpa, i offentligheten, det er spesielt.

Kate ble definitivt kveldens store «snakkis» på Carine Roitfelds (tidigere redaktør for franske Vogue) cocktailfest - «the CR Fashion Book Issue 2».

Hun matchet nemlig den strømpebukseaktige bekledningen fra Saint Laurents høstkolleksjon med en kort, sort blazer.

Dette førte til at rumpa hennes ble svært synlig da hun spaserte rundt i rommet - til fotografenes store glede.

PUNKA: Madonna fulgte definitivt kleskoden til årets Met-galla. Flatterende var det kanskje ikke ... Foto: All Over Press
PUNKA: Madonna fulgte definitivt kleskoden til årets Met-galla. Flatterende var det kanskje ikke ... Foto: All Over Press Vis mer

Hennes verste?

Punk var temaet for årets største motehappening Met Ball Gallaen, og en som virkelig tok den helt ut, dog ikke med så veldig stort hell, var «dronningen av pop» - Madonna (55).

Superstjernen droppet nemlig buksa og kom spradende inn i høye, svarte strømper og undertøy, samt en rutete blazer med nagler på. Hun stylet det hele med kjetting, nettingsstrømper, svarte skinnhansker og sjokkrosa høye hæler.


Selv om hun definitivt har en kropp å være stolt over, ga antrekket fra Givenchy Haute Couture by Riccardo Tisci kanskje ikke de mest positive assosiasjonene. Men, så er det nå slik at Madonna elsker å sjokkere, og det lyktes hun hvert fall med her!

BLING I MUNNEN: Madonna, Katy Perry og Rihanna er blant stjernene som kastet seg på trenden med grills.
BLING I MUNNEN: Madonna, Katy Perry og Rihanna er blant stjernene som kastet seg på trenden med grills. Vis mer

Har du sett på tennene?

Det er ikke bare klærne, eller mangel på sånne sådan, superstjernene har fått litt hard medfart for i år. En trend som virkelig tok helt av før sommeren, var nemlig dette med hip hop-grills.

Alt dette metallet i munnregionen er kanskje hipt om du er 50 Cent, Nelly eller Snoop Dog, men på vakre, voksne kvinner ser det av en eller annen grunn ikke like heldig ut.

Blant dem som kastet seg på trenden var popstjernene Katy Perry og Madonna, som begge dukket opp med munnene fulle av bling på MTV Music Awards i august.

Rihanna har selvsagt gått med tannsmykkene lenge - gjerne i form av maskingevær.

Looken er kanskje ikke helt heldig, for på lang avstand ser det ut som om tennene er gule og stubbete, eller at man har på seg tannregulering. Ingen stor vinner.

EKSTREMKLØFT: Supermodell Cara Delevingne, Kim Kardashian og Miranda Kerr. Foto: All Over Press
EKSTREMKLØFT: Supermodell Cara Delevingne, Kim Kardashian og Miranda Kerr. Foto: All Over Press Vis mer

Kløfta i fokus

Kløften har i alle år vært et av kvinners fremste våpen i klesveien, og dette vet stjernene i Hollywood å utnytte maksimalt.

Det har vært mange ulike trender når det gjelder utringning og kløft de siste årene. Rund kløft, dyp v-kløft, sidepupp-kløft, transparent kløft - ja, i 2011 ble til og med ryggen døpt «nye kløften».

Nå i høst har imidlertid en helt ny, og langt mer dristig stil tatt over for fjorårets nakne rygg - nemlig den ekstremt dype kløften. Du vet, den som rekker nesten helt ned til navlen...

Ja, dette kan være veldig fint, hvis du gjør det riktig og ikke viser for mye. Men i noen tilfeller kan det kanskje bli litt i overkant avslørende, nesten på grensen til tacky.

Supermodell Miranda Kerr var tidlig ute med trenden, og det så nesten ut som brystene hennes var i ferd med å falle ut av den hvite kjolen hun hadde på seg på moteuken i Paris, og det samme gjaldt for realitystjerne Kim Kardashian, som tydeligvis ikke har latt rollen som nybakt mamma stanse henne fra å kle seg dristig.

Ekspertene har ikke vært like entusiastiske som paparazzifotografene, og mente at damene godt kunne valgt litt mer påkledde antrekk.

- Denne nye trenden med å vise mer kløft er superlekker hvis du har en relativt moderat og fast byste. Hvis puppene dine ikke klarer å stå imot tyngdekraften og trenger en solid bh for å holdes på plass, så bør imidlertid du ikke prøve deg på dette, sa kjendisstylist Claire Wacey til Daily Mail.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer