Mulberry

Er dette de nye it-veskene fra Mulberry?

Det er lenge siden motehuset har slått til med en skikkelig hit!

MULBERRY: Disse veskene var blant dem som ble presentert under visningen til Mulberry. Ser ut som at det britiske merket prøver å få til noen nye it-vesker... Foto: Scanpix
MULBERRY: Disse veskene var blant dem som ble presentert under visningen til Mulberry. Ser ut som at det britiske merket prøver å få til noen nye it-vesker... Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske merket Mulberry har gjort stor suksess med mange av veskene sine. Og lommebøker for den saks skyld! Jeg husker så godt den dagen storesøsteren min kom hjem fra London og hadde kjøpt sin første dyre ting: En Mulberry-lommebok. Åh, jeg oste av misunnelse. Ikke lenge etter kjøper hun seg også Mulberrys Alexa-veske, altså den som var oppkalt etter selveste Alexa Chung. Det var vesken ALLE skulle ha, meg selv inkludert, og hun fikk tak i den. 

Senere har Mulberry produserte en rekke vesker som umiddelbart har blitt store suksesser. Lily, Bayswater, Piccadilly og Willow er navn på noen av veskene som har blitt blant de mest populære, men deres tid som herskere på toppen av veske-tronen har vært forbi et par år nå. Det har imidlertid vært andre trendy vesker som har kommet seg opp og fram i lyset. Vi snakker blant annet om Loewes Puzzle bag, Chloes Faye bag og Gucci Dionysus-veskene. 

Det var derfor ikke så overraskende at vår/sommer-visningen til Mulberry for 2017 var tettpakket med diverse vesker. Én ting vi så var gjennomgående var en lenke som var festet på veskene på ulike måter. Enten som en detalj eller at lenken var stroppen i seg selv. Overflatene var i farger som mørk rød, sølv og gul, og materialene var i både skinn og lakk. Bli med bak scenen på Mulberrys visning - bare se det fantastiske bildene rett her under! Finner du en ny veskefavoritt?

LES OGSÅ: Luksusmerkene som har blitt 60 prosent dyrere

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer