Alicia Vikander:

Er dette designeren bak brudekjolen til Alicia Vikander?

Disse 23 antrekkene kan tyde på at den kommer fra et fransk motehus!

ALICIA VIKANDER: Den svenske skuespilleren skal ha giftet seg med kollega Michael Fassbender på Ibiza denne helgen. Foto: Scanpix
ALICIA VIKANDER: Den svenske skuespilleren skal ha giftet seg med kollega Michael Fassbender på Ibiza denne helgen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Alicia Vikander (29) og Michael Fassbender (40) viser seg sjelden sammen på offentlige arrangementer, og har holdt kortene tett til brystet når det kommer til det å snakke om forholdet de innledet i 2014. Det ble heller ikke noe bedre (for oss) da det ble kjent at paret var forlovet, og denne helgen skal de visstnok ha giftet seg!

Ifølge E! News skal en kilde ha delt den hyggelige nyheten med dem, og at paret hadde vielsen på Ibiza lørdag 14. oktober. KK.no har også sett bilder av det lykkelige paret sammen med venner og familie på øya, men selve vielsen er enda ikke blitt delt.

Selvfølgelig er mange svært spente på hvordan kjolen til det svenske stjerneskuddet så ut, og det kan nok hende vi fikk et lite hint da Vikander skulle gå ombord i en båt på Ibiza. Svensken var nemlig ikledd en hvit strandkjole med hvite solbriller i hjerte-form. Vi vet ikke om dette faktisk var brudekjolen til Vikander, men dersom det ikke skulle være det, er vi uansett ganske sikre på hvem som er designeren bak.

LES OGSÅ: Derfor elsker vi Alicia Vikander!

Louis Vuittons ansikt utad

Helt siden Oscar-vinneren for alvor ble kjent, har hun gått kledd i Louis Vuitton til både hverdag og fest. Vikander er det luksuriøse, franske merkets ansikt utad, og har i tillegg til å bruke kjoler på den røde løperen også vært modell for Louis Vuittons kampanjer. Det er derfor sjelden man ser svensken i noe annet enn de mest fantastiske kreasjoner fra det franske motehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer