Alicia Vikander:

Er dette designeren bak brudekjolen til Alicia Vikander?

Disse 23 antrekkene kan tyde på at den kommer fra et fransk motehus!

ALICIA VIKANDER: Den svenske skuespilleren skal ha giftet seg med kollega Michael Fassbender på Ibiza denne helgen. Foto: Scanpix
ALICIA VIKANDER: Den svenske skuespilleren skal ha giftet seg med kollega Michael Fassbender på Ibiza denne helgen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Alicia Vikander (29) og Michael Fassbender (40) viser seg sjelden sammen på offentlige arrangementer, og har holdt kortene tett til brystet når det kommer til det å snakke om forholdet de innledet i 2014. Det ble heller ikke noe bedre (for oss) da det ble kjent at paret var forlovet, og denne helgen skal de visstnok ha giftet seg!

Ifølge E! News skal en kilde ha delt den hyggelige nyheten med dem, og at paret hadde vielsen på Ibiza lørdag 14. oktober. KK.no har også sett bilder av det lykkelige paret sammen med venner og familie på øya, men selve vielsen er enda ikke blitt delt.

Selvfølgelig er mange svært spente på hvordan kjolen til det svenske stjerneskuddet så ut, og det kan nok hende vi fikk et lite hint da Vikander skulle gå ombord i en båt på Ibiza. Svensken var nemlig ikledd en hvit strandkjole med hvite solbriller i hjerte-form. Vi vet ikke om dette faktisk var brudekjolen til Vikander, men dersom det ikke skulle være det, er vi uansett ganske sikre på hvem som er designeren bak.

LES OGSÅ: Derfor elsker vi Alicia Vikander!

ER DETTE BRUDEKJOLEN? Alicia Vikander på Ibiza i anledning sitt eget bryllup denne helgen. Foto: Scanpix
ER DETTE BRUDEKJOLEN? Alicia Vikander på Ibiza i anledning sitt eget bryllup denne helgen. Foto: Scanpix Vis mer
FORELSKET: Michael Fassbender (i midten) smiler lykkelig mot sin kone Alicia Vikander på Ibiza sammen med venner. Foto: Scanpix
FORELSKET: Michael Fassbender (i midten) smiler lykkelig mot sin kone Alicia Vikander på Ibiza sammen med venner. Foto: Scanpix Vis mer

Louis Vuittons ansikt utad

Helt siden Oscar-vinneren for alvor ble kjent, har hun gått kledd i Louis Vuitton til både hverdag og fest. Vikander er det luksuriøse, franske merkets ansikt utad, og har i tillegg til å bruke kjoler på den røde løperen også vært modell for Louis Vuittons kampanjer. Det er derfor sjelden man ser svensken i noe annet enn de mest fantastiske kreasjoner fra det franske motehuset.

Antrekkene hennes har også havnet på flere best kledde-lister til internasjonale medier (og KK selvfølgelig). Kjolen hun hadde på seg på Oscar-utdelingen i 2015 fikk spesielt mye oppmerksomhet. Mange mente nemlig at hun så ut som «Belle» fra «Skjønnheten og Udyret», mens andre prøvde iherdig å kopiere kjolen på kortest mulig tid. Bare se her!

Vi blir derfor ikke overrasket om det er Louis Vuitton-designer Nicolas Ghesquière som står bak brudekjolen til 29-åringen. Under kan du se Alicia Vikander ikledd Louis Vuitton ved 23 anledninger - og det er bare noen av gangene hun har hatt på seg klær fra det franske motehuset!

LES OGSÅ: Her er Erdem x H&M: - Uten tvil den sterkeste kolleksjonen

Alicia Vikander i Louis Vuitton Foto: Scanpix

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer