Mette-marit

Er dette høstens «it»-lue?

Lær deg luetrikset til kronprinsessen!

BRUGUNDER ER DEN NYE LUEFARGEN: Har kronprinsesse Mette-Marit funnet favorittluen sin for sesongen? På en 3-dagers jubelferd i Nordland i september, brukte hun denne til alt - under sykkelhjelmen, til røde anorakker og marineblå kåper. Foto: action press/All Over Press
BRUGUNDER ER DEN NYE LUEFARGEN: Har kronprinsesse Mette-Marit funnet favorittluen sin for sesongen? På en 3-dagers jubelferd i Nordland i september, brukte hun denne til alt - under sykkelhjelmen, til røde anorakker og marineblå kåper. Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ja, det er på tide å ta på seg lua, folkens, for nå kjenner vi alle det kalde draget i luften om morgenen.

Og som vi vet mister vi 50 prosent av kroppsvarmen gjennom hodet, så det gjelder å holde seg god og varm.

Likevel vil vi gjerne ha en lue som er litt stilig, derfor er det alltid spennende å se hva som gjelder hver sesong.

Burgunder + rødt = sant

Så hva er det som er hot på luefronten nå da? Hvis vi skal la oss inspirere av kronprinsesse Mette-Marit, er burgunder den store fargen. 

Da hun og kronprins Haakon dro på jubileumsferd i Nordland i september i høst, hadde hun på seg en kirsebærfarget variant, som hun brukte til en rød og sporty anorakk. Å kombinere rødt og burgunder er dessuten en trend som går igjen hos de store designerne også.

Og da Mette-Marit skulle ut å sykle litt langs Leinesfjord i Steigen, satt sykkelhjelmen som støpt over luen.

Tips: I tillegg til rødt, kan du kombinere burgunder med pastellrosa - det er en lekker og uventet kombo, som også får pastellfavorittene til å vare hele høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer