Sokker

Er dette lov?

Du vil ikke tro hvem som har begynt å gå med sokker i sandalene.

TRENDY ELLER TOTALT TABU?: Hold deg fast - dette er føttene til superstilikon og skuespiller Chloe Sevigny. Her på LA-Festivalen Coachella nylig. Foto: All Over Press
TRENDY ELLER TOTALT TABU?: Hold deg fast - dette er føttene til superstilikon og skuespiller Chloe Sevigny. Her på LA-Festivalen Coachella nylig. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om det kan være aldri så fristende, fordi det både varmer og er praktisk. Sokker i sandalene er tradisjonelt sett noe av det verste man kan gå med.

Man ser for seg svette datahackere og sydenturister på grisefest på Tenerife med muntre føtter godt plantet ned i det myke fottøyet. Alle fordommene man måtte ha dukker opp.

For hvis det er for kaldt til å gå i sandaler uten sokker, må man jo bare ta på seg et par andre sko?

 • Les også: Tidenes styggeste sko?

 • Fra tabu til trendy?

  Men da skuespiller og trendbarometer Chloe Sevigny plutselig dukket opp i både hvite og svarte varianter i sine beige semskede sandaler på Coachella-festivalen i LA nylig, ble man brått litt usikker.

  Er sokker i sandalene det nye nå? Er det faktisk fint? Motejournalist i HENNE.no, Kjersti Staarvik, er ikke helt sikker.

  - Det ser ut som om Chloe har slengt på seg noen halvsokker fra skapet. Hvorfor har hun dratt ned strømpene, egentlig? Hadde hun hatt strømpene helt opp hadde det i det minste kontemplert 90-tallsstilen hun kjører, sier hun til kk.no.

  - Når det er sagt. Resten av antrekket er veldig kult. Men kanskje hun skal ta på seg gummistøvler neste gang?

  - Uansett, sokker i sandalene skal man være litt forsiktig med, legger Staarvik til.

 • Les også: Unngå sure joggesko

 • Verste som finnes

  Nettsiden Fashion4nerds kunne ikke vært mer enig. Ifølge dem er det ingenting som er mer forbudt enn sokker i sandalene.

  På deres ni bud til hvordan man kler seg er dette det aller første som står oppført.

  EN STIL Å KOPIERE?: Skuespiller Chloe Sevigny er stilikon nummer èn - men har hun kanskje bommet litt på fotfronten her?
  EN STIL Å KOPIERE?: Skuespiller Chloe Sevigny er stilikon nummer èn - men har hun kanskje bommet litt på fotfronten her? Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer