Fashion week

Er dette moteukenes mest overraskende trend?

- Tanktoppen er litt som en halvliter på byen. Den funker alltid!

TRENDER: Den hvite singleten inntar catwalken. FOTO: NTB.
TRENDER: Den hvite singleten inntar catwalken. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Moteukene dundrer videre, og det er nettopp her trender fødes. Det var i det minste slik en gang. Om det ikke er fullt like sant i dag ,der sosiale medier og gatemoten i stor grad har tatt over som trendmarkør, er det i alle fall her det på et eller annet vis drypper – opp eller ned.

Og mote kan jo som kjent være så mangt. Det er haute couture – høy søm – og designervesker, showpieces og ekstravagante kreasjoner som er kunst mer enn anvendelig mote. Men det er også det helt enkle. Basisgarderoben, så og si.

Som når den hvite enkle singleten nå gjør seg gjeldende som moteukens kanskje aller mest overraskende trend nå.

Det er ikke dét plagget folk snakker mest om. Den lille under. I all sin enkelhet er den bare en del av garderoben, på et vis. Uten å egentlig gjøre noe særlig mer ut av seg.

Men nå spiller den altså hovedrollen.

I alle fall om vi skal tro luksusmotehus som Prada som viste sin variant av singleten på catwalken under moteuken i Milano. Og Bottega Veneta som med sjefdesigner Matthieu Blazy leverte sesongens kanskje største snakkis – en hvit enkel singlet, som ved nærmere øyesyn var utført i skinn!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer