Ofw 2011

- Er dette pent, er det ett fett hva du har på deg

Men særlig gutter slurver litt.

BARE Å SKJERPE SEG: Stygge sko kan sabotere hele antrekket. - Særlig gutter har en tendens til å slurve litt med dette, mener tv-personlighet Pia Haraldsen. Foto: Per Ervland
BARE Å SKJERPE SEG: Stygge sko kan sabotere hele antrekket. - Særlig gutter har en tendens til å slurve litt med dette, mener tv-personlighet Pia Haraldsen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om et antrekk er bare fint eller helt fantastisk, avhenger ofte av detaljene. Men de små tingene kan ikke bare løfte antrekket. Det kan også sabotere. I løpet av Oslo Fashion Week sist uke spurte vi kjendiskvinner hva de mener gjør hele forskjellen. Både positivt og negativt.KK.no-GUIDE: Slik setter du sammen antrekk

Sko, sko, sko

De fleste OFW-gjestene vi snakket med var skjønt enige om én ting: Sko har svært mye å si.- Har du fine sko, er det nesten ett fett med resten av antrekket. Og omvendt. Er skoene stygge, kan det sabotere antrekket, sier moteredaktør i magasinutgaven av KK, Ellen Anna Gaup. Musikkstjerne Marion Ravn er enig. - Et par fine sko gjør utrolig mye. Gjerne med litt hæl, da ser du alltid bra ut, sier hun til KK.no.(Artikkelen fortsetter under bildet.)Og stygge sko har selvfølgelig motsatt effekt. - Ja, sko kan faktisk ødelegge et antrekk totalt. Særlig gutter har en tendens til å slurve litt med dette, sier tv-personlighet Pia Haraldsen.

Tilbehør og vesker

Andre ting som går igjen er tilbehør og vesker.- Tilbehøret kan gjøre hele forskjellen, mener NRK-profil Anne Rimmen og popstjerne Anine Stang. (Artikkelen fortsetter under bildet.)- Jeg foretrekker som regel å gå i enkle klær og la accessoirer som armbånd, ringer og smykker gjøre jobben, legger Anine Stang til.Donkeyboys gjestevokalist Linnea Dale sverger til vakre vesker.- En veldig stygg veske kan faktisk ødelegge et antrekk, mener hun. (Artikkelen fortsetter under bildet.)Motejournalist i magasinutgaven av KK, Nadine Monroe, oppsummerer det hele fint på følgende måte:- Du kan så å si gå i hva som helst så lenge du har en flott dressjakke, stilige smykker og et par flotte sko i garderoben. Slike ting kan du gjerne legge litt penger i også, for det er gjenstander du kan ha glede av i mange år framover.

- Velg plagg som framhever

For Skal Vi Danse-profil og designer Nadia Khamitskaya er ikke tilbehør og sko det viktigste, men fasong og snitt. - For meg handler ikke mote om trender, men mer om hva som kler deg, sier hun til KK.no. - Jeg synes selv jeg har fine bein, så da går jeg som regel i korte kjoler. Alle burde gå i klær som framhever deres beste sider, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer