Lindex

Er dette vårens hotteste farge?

Lindex mener den er rålekker og kan styles til nesten alt. Hva synes du?

HOT FARGE: Den oransje-rosa sterke fargen vil være stor til neste år. Her viser Kathrine Sørland frem en av favorittene fra Lindex' vår/sommer-kolleksjon. Foto: Adéle C. Blystad
HOT FARGE: Den oransje-rosa sterke fargen vil være stor til neste år. Her viser Kathrine Sørland frem en av favorittene fra Lindex' vår/sommer-kolleksjon. Foto: Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For de fleste av oss kan det kanskje være en smule tidlig å tenke på vår og sommer, særlig med tanke på at vinteren omtrent akkurat har ankommet og at det kun er litt over én uke til jul.

Hos de store kleskjedene har imidlertid vår- og sommersesongen for 2012 vært planlagt for lengst, og allerede fra januar neste år vil du se utvalgte plagg fra kolleksjonene i butikkene.

Vårens største hovedtrender

KK.no fikk ta en sniktitt på klesgigant Lindex’ nye kolleksjon for vår/sommer 2012, da det ble avholdt pressevisning i dag.

Og i likhet med de store trendene vi har sett på catwalkene, er det mye sarte, romantiske blonder, denim, asiatisk mønster, metallisk, ruter, striper, vester og sterke fargekombinasjoner.

Ja, i denne kolleksjonen finnes det faktisk noe for enhver smak – uavhengig om du er klassisk, hippie-chic, casual-cool eller rocka.

- Til neste år kommer det helt utrolig mye fint. Som du ser er det masse deilige farger i alt fra fersken, rosa og grønt, til svart, blått og metallisk. Det er mye fine, rene farger, og denim i lag på lag kommer det også masse av. Ellers er det mye sart og romantisk, colourblocking, striper, svart-hvitt, trekvartsbukser, dressjakker, 60-talls, 50-talls, ja, omtrent alt, forklarer Kathrine Sørland, missedronning, modell, programleder - og fashionadvisor for Lindex til KK.no.

PASSER TIL ALT: Den oransje-rosa genseren kan styles enkelt med en beige eller sølvgrå jeans, eller, hvis du er litt mer vågal, med fargede jeans, som Sørland viser frem. Foto: Adéle C. Blystad
PASSER TIL ALT: Den oransje-rosa genseren kan styles enkelt med en beige eller sølvgrå jeans, eller, hvis du er litt mer vågal, med fargede jeans, som Sørland viser frem. Foto: Adéle C. Blystad Vis mer

Men størst av alt: SUPERFARGENE

Ifølge Sørland er det imidlertid de sterke fargene som vil bli det helt store neste sesong.

- Det som er spennende med denne kolleksjonen er at man tar farger enda mer ut enn det som har blitt gjort tidligere. Det har vært mye fine farger nå i høst og vinter, men mot vår og sommer blir dette enda tydeligere. Nå kjører man virkelig på, sier hun, og holder opp en av sine favoritter – en oransje-rosa strikkegenser:- Denne oransje-rosa fargen blir stor neste år, og så synes jeg faktisk man kan style den til omtrent alt. Den er superfin med beige, denim, eller hvis du er litt vågal er det tøft med fargede jeans.


VÅRTRENDENE:

Hva synes du om trendfargen oransje-rosa?

Også kjeder som Gina Tricot, Monki og Weekday satser på plagg i oransje-rosa farger til neste år, og det er tydelig at dette vil bli en stor trend.

Spørsmålet er imidlertid om dette er en farge «alle» kan kle?

- Ja, jeg synes faktisk at vi bør bli flinkere til å slutte å tenke på hva vi kler og ikke kler. Man skal gå litt vekk fra det tradisjonelle fargekartet og heller tørre å bevege seg inn i fargekoder man aldri har prøvd før. Da tror jeg man finner ut at man kler veldig mye mer, sier Sørland:

- Du kan selvfølgelig begynne litt forsiktig og for eksempel velge en nøytral bukse til, så ser du hva du liker.


LES OGSÅ: Sjekk sesongens mest trendy sko

Jeg elsker den!
 
187 (53%)
Jeg synes den er ok.
 
70 (20%)
Fin, men jeg kler den ikke.
 
35 (10%)
Jeg synes den er helt grusom.
 
30 (9%)
Jeg liker den ikke.
 
28 (8%)

Slik blir resten av vårmoten ifølge Lindex

I tillegg til oransje-rosa og andre sterke farger, har Sørland også stor tro på at denim kommer enda sterkere tilbake til neste år, samt asiatisk mønster, svart-hvitt og dressjakken.

Se flere bilder og priser fra kolleksjonen nedenfor:


FOR ENHVER SMAK: Vår/sommer-kolleksjonen til Lindex inneholder noe for enhver smak. Her ser vi denim-på-denim-trenden, asiatisk-inspirert kimono og metallisk. Foto: Produsenten
FOR ENHVER SMAK: Vår/sommer-kolleksjonen til Lindex inneholder noe for enhver smak. Her ser vi denim-på-denim-trenden, asiatisk-inspirert kimono og metallisk. Foto: Produsenten Vis mer
KOMMER UTOVER VÅREN: De ulike plaggene fra kolleksjonen kommer i butikk fra januar til og med april. Foto: Adéle C. Blystad
KOMMER UTOVER VÅREN: De ulike plaggene fra kolleksjonen kommer i butikk fra januar til og med april. Foto: Adéle C. Blystad Vis mer

- Den asiatisk-mønstrede stilen er kjempefin stylet med denim. I tillegg kommer det mye mer denim-på-denim, slik som jeg har på meg. Og så holder den androgyne stilen med dressjakker og svart hvitt seg også, sier hun:

- Denne kolleksjonen gjenspeiler virkelig det Lindex står for. Det er klær for den motebevisste damen, og det er stor spennvidde – noe jeg tror er litt viktig.

Vår/sommer-kolleksjonen til Lindex vil komme i butikkene fra januar, frem til og med april 2012 (det vil også komme flere plagg enn de vist på bildene lenger oppe).Plaggene vil også være tilgjengelig på kleskjedens hjemmeside (ekstern lenke) - og her kan du også signe deg opp slik at du får beskjed når plagget du har lyst på er tilgjengelig for kjøp.


LES OGSÅ: Slik blir du fin i iskrem-farger

SE MER OM VÅRENS STØRSTE TRENDER:

 • Snart skal du vise fram trusa
 • Dette blir neste års landeplage
 • Sjekk den nye 2012-buksa
 • Legg merke til denne lengden
 • Så sexy har du aldri sett den
 • Er du klar for DENNE trenden?
 • Bukseskjørtet er tilbake

  Du kan også se våren blir hos kleskjedene H&M, Cubus, KappAhl, Monki og Gina Tricot.

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer