Kjendismote

Er dette verdens mest trendy familie?

Glem Brangelina. De når ikke familien Will Smith og Jada Pinkett Smith til knærne i trendfaktor.

Skuespillerne Jaden Smith (i rød jakke lik den Michael Jackson bar i Thriller), Trey Smith (bak til venstre - Will Smiths sønn fra første ekteskap), Willow Smith (i dyreprint og solbriller), Will Smith og kona Jada Pinkett Smith slik de så ut på premieren til Karate Kid, hvor Jaden har hovedrollen. Foto: All Over Press
Skuespillerne Jaden Smith (i rød jakke lik den Michael Jackson bar i Thriller), Trey Smith (bak til venstre - Will Smiths sønn fra første ekteskap), Willow Smith (i dyreprint og solbriller), Will Smith og kona Jada Pinkett Smith slik de så ut på premieren til Karate Kid, hvor Jaden har hovedrollen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


SI DIN MENING

Hva synes du om stilen til familien Smith?
En familie full av stjerner. Nå må foreldrene vike og barna komme i søkelyset. Jaden Smith er den nye «Karate Kid», og filmen gikk rett til topps på kinolistene i USA. Bak filmen står den norske regissøren Harald Zwart. Dermed er han den første norske regissøren som går til topps i USA.

LES OGSÅ: Dyre sko på Sex and the City premieren i Oslo

De er litt i overkant stylet
 
89 (51%)
De ser fantastiske ut!
 
82 (47%)
Vet ikke
 
3 (2%)

Mini-Michael

Den nye stjernen i familien er for tiden Jaden Smith (11) som er den nye Karate Kid og har selveste Jackie Chan som læremester i filmen. Nå reiser han rundt og promoterer filmen som en miniversjon av Michael Jackson fra Thriller-perioden. Mon tro om denne unge gutten blir like stor som den . Jaden har nemlig allerede rukket å spille inn en tv-serie og filmen «The Pursuit of Happiness», hvor han spilte mot sin egen far som også spilte faren hans i filmen.

LES OGSÅ:
Michelle er den nye Marilyn

Søster i vinden

Jaden er ikke den eneste barnestjernen i familien. Lillesøster Willow (9) er allerede for en erfaren skuespiller å regne. Hun har gitt sin stemme til animasjonsfilmene «Madagaskar» og hadde en rolle i Will Smiths storfilm «I Am Legend». På den røde løperen viser hun klare stjernetakter kledd i moteriktig dyreprint fra topp til tå og kule solbriller.

Se bilder fra premieren her

Går for gull

Foreldrene selv, som ledet Nobels Fredspriskonserten i Oslo i fjor og tok Norge med storm etter et åpenhjertig intervju på Skavlan, vet også hvordan de skal få oppmerksomhet. I en lekker gullkjole og gullsko stråler Jada Pinkett Smith ved siden av sin også velkledde mann, Will Smith. Filmstjernene har ord på seg for å ha et friskt sexliv, og har tidligere uttalt at de benytter sjansen hver gang den byr seg. For eksempel skal bilturen til fjorårets Oscar-utdeling ha vært en slik anledning.

- Når du har tre unger må du gripe mulighetene når de oppstår. I limousinen på vei til Oscar-utdelingen begynte Will å se på meg på den måten som gjør meg helt vill, sa Jada etterpå.

Karate Kid høster gode kritikker og kommer på kino i Norge 13. august 2010.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer