Demi Moore

Er dette virkelig Demi Moore?

Kritikere mener at magasinet W har festet hodet hennes på en annen kropp.

MOORE ELLER RUBIK?: Demi Moores ansikt pryder forsiden av magasinet W. Men er kroppen hennes, eller kroppen til modell Anja Rubik fotoshoppet inn?
MOORE ELLER RUBIK?: Demi Moores ansikt pryder forsiden av magasinet W. Men er kroppen hennes, eller kroppen til modell Anja Rubik fotoshoppet inn? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Si din mening:

Er bildet ekte?

Skuespiller Demi Moore (47) pryder forsiden av den siste utgaven av magasinet W. Her poserer Demi Moore i et gyllent antrekk fra det franske motehuset Balmains nyeste kolleksjon.

Får kritikk

Tidligere denne uken fikk magasinet W kritikk for å ha gjort Demis hofte slankere. Dette skriver News.com.

Anja Rubik eller Demi Moore?

Men forsiden har fått journalister til å reagere. For er det ikke noe rart med bildet? Og er ikke Demi Moores kropp veldig lik på Victoria's Secret-modell Anja Rubiks? Også motebloggere hevder at kroppen tilhører modell Anja Rubik. - Kroppen hennes er festet til Demi Moore slik at bildet blir bedre. Man må spørre seg - har Demi noensinne hatt på seg dette Balmain-antrekket?Dette heveder en moteblogger på «Oh No They Didn't». Både W og Demi Moore selv avviser påstandene om juks. Demi Moore selv twitret følgende om bildet: Her er originalbildet folkens mine hofter ble ikke rørt ikke la disse menneskene gi deg bullshit!

Er kiloene borte igjen?

I september i fjor fortalte Demi Moore at hun hadde gått opp flere kilo for å være et godt forbilde for datteren Rumer.Etter mange år med beinharde dietter, kosmetiske operasjoner og kollageninjeksjoner, lettet Demi Moore litt på de strenge kravene hun stiller til seg selv.– Hennes eldste datter Rumer gikk gjennom en periode hvor hun var besatt av å være tynn. Det fikk Demi til å tenke gjennom hva det betyr å være sunn, sier avisens kilde.Demi Moore skal også være tilhenger av rå mat-kuren.
 • For feite for catwalken?
 • Ny sulte-diett sprer seg
 • Kjendisenes ekstreme sultekurer
 • Selv Ralph Lauren har jukset

  Tidligere i høst ble det furore da det ble avslørt at Ralph Lauren hadde gitt modellen Valentina Zelayaeva (27) smalere hofter og midje. De ble rett og slett digitalt forminsket, melder Daily Mail. Og dét kun uker etter at motehuset ble satt til veggs av sinte bloggere som publiserte det ekstremt manipulerte bildet av modellen Fillipa Hamilton, hvor hodet hennes var større enn midjen.Les også: Ny sulte-diett sprer seg

  Nytt bilde på kort tid

  Ralph Lauren reagerte først med å true med saksøking. Senere la de seg helt flate for kritikken.- Vi har innsett at vi har ansvaret for å, gjennom feilaktig framstilling og retusjering, gi et forvridd bilde av kvinnekroppen, lød det den gang i en uttalelse, skriver dailymail.co.uk. Les også: Lagerfeld: - Folk vil ha magre modeller!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer