Bukse

Er disse verdt 15.000?

Vinterens dyreste og hotteste bukse er også den letteste å mekke selv.

SINNSYKT DYRE: Motehuset Pierre Balmain selger disse til nesten 15.000 kroner. - Prisen reflekterer kvaliteten og materialet, sier designeren for motehuset, Christophe Decarnin. Foto: All Over Press
SINNSYKT DYRE: Motehuset Pierre Balmain selger disse til nesten 15.000 kroner. - Prisen reflekterer kvaliteten og materialet, sier designeren for motehuset, Christophe Decarnin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Jeans har blitt et luksusplagg på lik linje med designervesker og smaragder. Skal du følge med nå går du for olabukser til flere tusen kroner.En av vinterens dyreste og mest trendy kommer fra motehuset Pierre Balmain og koster nesten 15.000 kroner. Men selv om man skulle tro at en slik bukse er drysset med diamanter og smaragder er det snarere tvert om. Her går det i opprevne filler og syrevask. Mest av alt ser det ut som om man har gått til angrep med en kniv og machete.

Folk går berserk

Men dyre dommer til tross. Ifølge den engelske avisen The Telegraph blir disse buksene, som akkurat har kommet i butikkene, revet ut av hyllene.- Det er veldig spennende. Og jeg antar det er noe absurd over et par jeans som koster over 10.000 kroner, men våre priser bestemmes av designerne. Uansett så har vi bare to par igjen, sier Imogen Crosby fra butikk-kjeden Joseph til avisen.Selv har designeren bak Balmain-buksen, Christophe Decarnin, dette å si om den stive prisen:- Prisen reflekterer kvaliteten og materialet, sier han.

Slik får du stilen

Men du trenger ikke kjøpe fillene fra designerne for dyre dommer . I kjedebutikker som Bik Bok og engelske Topshop får man tak i svarte olabukser som er helt tro mot stilen til en rimelig penge.Gina Tricot har en egen lys variant, mens Acne kjører på med sin versjon i mørkeblå denim.Skulle det bli for kaldt, bruker du bare noen tjukke strømper under.

Gjør det selv

Men hvorfor bruke penger på noe man helt utmerket kan fikse selv.Finn fram alle de gamle buksene dine og fyr løs med saks eller kniv eller noe annet du måtte finne for hånden.

La deg inspirere av den trashy trenden her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer