Rynker

Er du 32 år?

Da er du på ditt vakreste, viser ny studie.

32 ÅR I ÅR: Skuespiller Liv Tyler har all grunn til å juble over alderen sin. Foto: All Over Press
32 ÅR I ÅR: Skuespiller Liv Tyler har all grunn til å juble over alderen sin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glem de deilige 20-årene. Det er når du er godt fylt de 30 du føler deg aller skjønnest, skal det vise seg.For ifølge nye studier utført av vannflaskemerket Willow Water føler fire av ti kvinner seg aller penest når de er 32 år gamle, skriver avisen Daily Mail.I undersøkelsen, som er utført på 1500 engelske kvinner mellom 40 og 60 år, oppgis selvtillit, livserfaring og et aktivt sexliv som årsaker til dette. Men også at kvinnene drikker og spiser fornuftig.
 • Les også: Dette gjør deg sexy
 • Et godt tegn

  Psykolog Sandra Wheatley føler seg svært oppløftet over funnene fordi de viser at kvinner ikke bare verdsetter utseendet sitt, men også egne prestasjoner.- Det virker for meg som om kvinner begynner å bli mer opptatt av personlighet, som er et tegn på at vi ikke bare bryr oss om det ytre lenger, sier hun.
 • Slik vil vi se ut
 • Erfaring viktig

  For lenge har kvinner vært sine egne verste fiender, og gransket hverandres rynker og vekt, legger Wheatley til.- Men nå har følelsen av å være vakker med selvtillit og erfaring å gjøre.
 • Slik ser drømmedama ut
 • Sprett champagnen

  Skal du blåse ut 32 bursdagslys i år har du med andre ord all grunn til å feire. Andre som helt sikkert blir ganske glade over undersøkelsen er supermodellen Sophie Dahl og skuespillerne Liv Tyler og Sarah Michelle Gellar.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer