Ofw 2011

Er du klar for denne splitten?

Neste år er det framme som gjelder.

FRAMSPLITT: Neste vår og sommer skal de lange skjørtene og kjolene ha splitt framme, ifølge designerduoen Sca Ulven. Foto: Per Ervland
FRAMSPLITT: Neste vår og sommer skal de lange skjørtene og kjolene ha splitt framme, ifølge designerduoen Sca Ulven. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den pleier vanligvis å være på siden eller bak. Men i 2012 skal den ha en mer dristig plassering – nemlig framme, ifølge Sca Ulven. MER OFW: Trendkjolen alle elsker nå

Blir det neste års it-splitt?

Designerduoen Sca Ulven, som består av Sara C. Andersson og Marte Ulven, viste sine vår- og sommerplagg under Oslo Fashion Week. Se hele kolleksjonen i bildeviseren under.Er du allerede fan av designerne, kommer du nok til å like neste års kolleksjon også. Avslappet, moderne og skandinaviske minimalisme var nøkkelord også denne gangen. (Artikkelen fortsetter under bildet.)Spesielt godt la vi altså merke til splitten på kjolene og skjørtene. Det kan imidlertid være verdt å merke seg at framsplitten kun var å se på plagg med maxi- eller midilengder, noe som er greit å ha i minne hvis du har lyst til å finne et skjørt med ”2012-splitten” allerede nå.SE OGSÅ: Ikke gå i midi-fellaSe kolleksjonen her:

Flere trendenser

De lange skjørtelengdene forsvinner med andre ord ikke til neste år. Og hovedfargene til våren blir svart, hvitt, pudderrosa, kakigrønn og lysegrått, ifølge Sca Ulven.Se også opp for: Capen: Den blir et nøkkelplagg i høst, ifølge kleskjeder som VeroModa, og det er bare til å hoppe uti det, for den blir værende til våren.Jumpsuiten: Den har vært med oss en stund, men er langt i fra på vikende front. Den svarte er en klassiker og trolig den mest anvendelige. SE OGSÅ: Slik bruker du buksedressenSkjortekjolen: Løssittende skjortekjoler var det mange av hos designerduoen. Både lange og korte. Ønsker du en mer feminin fasong, snurp den sammen i midjen med et belte.

KK.no dekker OFW

Sjekk også neste års kolleksjon til de andre norske designerne som har vist kolleksjonene sine hittil under Oslo Fashion Week. Fam Irvoll satser blant annet på Buffalo-sko, Armando Santos på den lille hvite, Mariette bruker spennende materialer som skjell i sin design, TSH har stor tro på den asymmetriske kjolen - og sesongens debutant L&J lager plagg som er så komfortable at du kan sove i dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer