Undertøy

Er du tøff nok for dette?

Glem klær som dekker til lårene. De hotteste stjernene bruker hofteholdere og stayups.

HOFTEHOLDERE HOTTERE ENN NOEN GANG: Ifølge stilikon Byrdie Bell er det undertøyet og ikke skjørtet som står i fokus denne høsten. Her på første rad på Charlotte Ronsons visning under moteuken i New York i september. Foto: All Over Press
HOFTEHOLDERE HOTTERE ENN NOEN GANG: Ifølge stilikon Byrdie Bell er det undertøyet og ikke skjørtet som står i fokus denne høsten. Her på første rad på Charlotte Ronsons visning under moteuken i New York i september. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Syns du hofteholdere skal vises?

Vanligvis tenker vi at den øverste delen av låret er noe vi må prøve å skjule så godt vi kan. Ikke ifølge popstjerner som Rihanna, Lily Allen og Katy Perry. Nå skal skjørtet eller annen egnet overdel nemlig være så kort at strømper og hofteholdere synes. Faktisk er undertøyet viktigere enn klærne i enkelte tilfeller, som vi blant annet så på stilikon Byrdie Bell under moteuken i New York i september.Sjekk ut våre hofteholder-kjøpetips lenger ned i saken.
 • Les også: 26 lekre undertøysett

  - Veldig sexy!

  Så den tid er forbi da hofteholdere og lår var forbeholdt typen og de innerste gemakker, altså?- Det har jo vært en liten trend å bruke undertøy som plagg, at det synes, at det ikke bare er for kjæresten, sier stylist og motejournalist Linda Vasquez til kk.no. - Når det er sagt - det er en sexy trend, men alt med måte. Det passer ikke til enhver anledning, legger hun til.

  Noe for deg? Sjekk ut disse hotte kjøpetipsene:

  Stjel stilen til stjernene her:

  Salget til himmels

  Den engelske avisen Daily Mail kan melde om skyhøy økning i salget av hofteholdere etter at trenden tok av blant kjendisene.Den nettbaserte undertøysbutikken Figleaves selger 35 prosent mer av dem, og hos Agent Provocateur har salget gått opp 14 prosent. Burlesque-artisten og undertøysdesigneren Dita von Teese får også mye av æren eller skylden, alt ettersom, for de heite lettkledde taktene.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.