Haremsbukse:

Er haremsbuksen på vei tilbake i motebildet?

It's Hammer Time!

HAREMSBUKSEN: Den er både elsket og hatet: 90-tallsbuksen gjør comeback! FOTO: NTB Scanpix
HAREMSBUKSEN: Den er både elsket og hatet: 90-tallsbuksen gjør comeback! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I lang tid lot designerne seg inspirere av 70-tallet. Motebildet var preget av slengbukser og boheme vibber, men den siste tiden har 90-tallet begynt å ta mer og mer over.

Det begynte så vidt med chokeren, men nå ser vi også at joggedresser, platåsko, spisse solbriller og scrunchie-er har funnet sin plass i trendbildet.

Den siste tiden har vi også sett at haremsbuksen så smått begynner å bli populært igjen. Denne gangen er den derimot ikke så løs i skrittet som den en gang var, men det er tydelig at designerne har latt seg inspirere.

Noen av buksene har den karakteristiske ballongformen, mens andre har fokusert mer på en løsere passform. Vi har ennå ikke sett noen rocke haremsbuksa i 2018 slik MC Hammer gjorde i 1990!

LES OGSÅ: Designer stengte Disneyland for motevisning

Haremsbuksen fikk nemlig litt av en opptur etter at MC Hammer brukte et par i musikkvideoen sin til «U Can't Touch This». Den ble faktisk så populær at flere begynte å kalle buksen for «Hammer Pants».

Nylig så vi modellen Hailey Baldwin (21) i en metallisk variant som har fått mye oppmerksomhet. Både Vogue og danske Costume har lurt på om haremsbuksen nå gjør et comeback.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer