Hår

Er håret ditt flatt og livløst?

Da er det mulig du bruker disse hårproduktene feil.

FLATT OG LIVLØST HÅR?: Da er det mulig du bruker volumproduktene dine feil. Som regel må de tilføres varme for å fungere.  Foto: Nobilior - Fotolia
FLATT OG LIVLØST HÅR?: Da er det mulig du bruker volumproduktene dine feil. Som regel må de tilføres varme for å fungere. Foto: Nobilior - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er typisk nordisk å ha tynt, fint, lett og litt flatt hår. Mange av oss trenger litt ekstra hjelp for å gi frisyren et løft og skape volum, og det gjelder enten vi vil ha løst hår eller oppsatt hår.

Volumprodukter kan være akkurat den hjelpen du leter etter om håret virker litt flatt og livløst, men det er ekstremt viktig å bruke produktene riktig. Ellers virker de faktisk mot sin hensikt.

LES OGSÅ: Dette bør du vite om håret ditt

Trenger varme

Volumproduktene på markedet er mange, og i tillegg til sjampo og balsam, finner du dem som både spray, gelé, mousse og krem. 

Det som er utrolig viktig å huske på, er at volumprodukter eser ut når de reagerer på varme, og derfor skal de alltid brukes sammen med føner!

Bruker du volumgivende produkter i tørt hår - og uten føning – kan resultatet bli veldig klissete. 

Husk også at du skal løfte håret fra hodebunnen når du føner, slik at du får mest mulig luft inn i håret og dermed mest mulig volum.

Du bør dessuten passe på å føne håret helt tørt. Aller best er det å starte når det er minst 80 prosent lufttørket, så får du minst mulig skade og mest mulig kontroll på håret. Det er virkelig verdt det å føne det i to minutter ekstra for at det blir helt tørt. Da holder frisyren og volumet seg lenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer