Zoë Kravitz

Er hun moteverdenenes nye favoritt?

Boltrer seg i luksusdesign på den røde løperen.

FAVORITT: Zoë Kravitz er moteverdenens nye favoritt. FOTO: NTB
FAVORITT: Zoë Kravitz er moteverdenens nye favoritt. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Zoë Kravitz kan å kle seg, er det ingen tvil om. Det går ikke moteverdenen hus forbi, snarere tvert om.

Da 33-åringen ankom den røde løperen under filmvisningen i London forrige uke skapte hun umiddelbart overskrifter.

«Etter månedsvis med venting på å se Zoë Kravitz spille Catwoman i The Batman, er det nesten så vi hadde håpet at premieredatoen var enda senere», skriver W Magazine med henvisning til den nært forestående kinopremieren 4. mars.

For på turné for å promotere filmen har Zoë Kravitz, som er datteren til rockestjerne Lenny Kravitz og skuespiller Lisa Bonet, levert antrekk på antrekk som har imponert en samlet motepresse.

Joda, hun har lenge vært motebransjens kjæledegge, men nå mer enn noensinne.

Da hun ankom verdenspremieren på den nye Batman-filmen tirsdag kveld var det i en Catwoman-inspirert sort kjole signert Oscar de la Renta.

Hun kan selvsagt velge fra øverste hylle hva kommer til design, og blir gjerne sett i luksusmerker som The Row og Saint Laurent. Sistnevnte har 33-åringen et nært forhold til. Hun er global ambassadør for deres skjønnhetslinje og pleier et nært bekjentskap til kreativ leder Anthony Vaccarello. Hun har flere ganger sittet på første rad kledd fra topp til tå i Saint Laurent under merkets motevisninger, og har ved flere anledninger valgt design nettopp fra det franske luksusmotehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer