Brudekjoler

Er Madeleine verdens mest sexy prinsesse?

- Hun er ikke redd for å vise litt hud, sier moteredaktør Silje Pedersen. Sjekk Maddes stilforvandling!

EUROPAS VAKRESTE?: Prinsesse Madeleine av Sverige har flere ganger blitt kåret Europas vakreste og mest sexy prinsesse. På lørdag gifter hun seg. Foto: All Over Press
EUROPAS VAKRESTE?: Prinsesse Madeleine av Sverige har flere ganger blitt kåret Europas vakreste og mest sexy prinsesse. På lørdag gifter hun seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sveriges prinsesse Madeleine (30) har bestandig vært et yndet fotoobjekt for paparazziene og mediefotografene, og det er ikke uten grunn.

Takket være sin gyllenbrune hud, vakre bølgete hår og veltrente figur har 30-åringen flere ganger tronet på toppen av kåringene over Europa og verdens mest sexy prinsesser.

Og det var nok mange håpefulle guttehjerter som fikk seg en liten brist da det i fjor ble kjent at hun hadde forlovet seg med den amerikanske finansmannen Chris O'Neill.


LES OGSÅ: Dette bør du unngå å ha på deg i bryllup

VAKKER OG ELEGANT: Maddes storesøster - kronprins Victoria, bar en kjole av svenske Pär Engsheden da hun giftet seg med sin Daniel i 2010.  Foto: All Over Press
VAKKER OG ELEGANT: Maddes storesøster - kronprins Victoria, bar en kjole av svenske Pär Engsheden da hun giftet seg med sin Daniel i 2010. Foto: All Over Press Vis mer
KLØFT: Denne kløften fikk prinsessen mye oppmerksomhet for i 2002.  Foto: All Over Press
KLØFT: Denne kløften fikk prinsessen mye oppmerksomhet for i 2002. Foto: All Over Press Vis mer

Blir det Valentino?

Førstkommende lørdag arrangeres det storstilt bryllup for paret i Slottskyrkan i Stockholm, og det er naturlig nok knyttet store forventninger til hva bruden velger å ha på seg.

I motsetning til storesøster kronprinsesse Victoria, som giftet seg med sin Daniel for tre år siden, står Madde nemlig ganske fritt når det gjelder valg av brudekjole (ryktene skal ha det til at hun har valgt Valentino).


Og med tanke på tidligere gallaantrekk, hvor kløften hennes ofte har vært i fokus, er det mange som spekulerer i om kjolen vil være litt mer dristig enn det vi har sett på andre kongelige bruder.

I 2002 fikk hun for eksempel enorm oppmerksomhet for den knallrøde, svært utringede kjolen hun bar på Nobelbanketten i Sverige, men de senere årene har 30-åringen valgt en litt mer «påkledd» stil til høytidelige anledninger.

LES OGSÅ: 10 moteøyeblikk med Mette-Marit

STILSIKKER: Madeleine er klassisk, men tør å pushe grensene litt når det gjelder gallakjoler.  Foto: All Over Press
STILSIKKER: Madeleine er klassisk, men tør å pushe grensene litt når det gjelder gallakjoler. Foto: All Over Press Vis mer

Klassisk, men litt vågal

Maddes stil er generelt sett ganske klassisk, og hun er stor tilhenger av sarte puddertoner (lilla, rosa, blått) kremhvitt, beige og brunt.

Til hverdags er hun også en typisk «jeans og trenchcoat»- jente, og velger gjerne enkle jakker, bluser og sko som står i stil til hverandre.


Blant favorittdesignerne er da, selvfølgelig, Valentino (som også er en av kronprinsesse Mette-Marits favoritter), men også svenske designere som Linda Nurk og Pär Engsheden har laget flere av hennes tidligere gallaantrekk. På favorittlisten står også store navn som Marchesa, Victoria Beckham, Angel Sanchez og Armani Prive.

Sjekk ut Maddes tidligere galla/partyantrekk nedenfor:


KK.no har tatt en liten titt på stilforvandlingen til Madeleine, og ifølge moteredaktør Silje Pedersen, er det ganske stor forskjell på «hverdags-Madde» og «party-Madde».

- Prinsesse Madeleine er kjent som en ekte partyprinsesse, som liker å kle seg relativt sexy. Hun er ikke redd for å vise litt hud, og velger gjerne kjoler med dyp kløft og flatterende pudderfarger, sier hun til KK.no.

Sjekk ut Maddes hverdagsantrekk nedenfor:


- Hverdagsantrekkene hennes er imidlertid ganske konservative, og hun er en stor fan av pudder, beige, bruntoner, klassiske plagg , høye hæler og ikke minst jeans! Når det kommer til fest, er hun imidlertid en som liker å pynte seg litt ekstra, og slår seg ofte mer løs enn for eksempel storesøster Victoria, sier Pedersen.

Følg også med på Silje Pedersens moteblogg på KK.no. Hun skal dekke det kongelige bryllupet live for TV 2!

LES OGSÅ: Bar selvdesignet kjole i kongelig bryllup


GIFTER SEG: Prinsesse Madeleine og finansmann Chris O'Neill gifter seg i Stockholm førstkommende lørdag. Her er de avbildet i New York.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Prinsesse Madeleine og finansmann Chris O'Neill gifter seg i Stockholm førstkommende lørdag. Her er de avbildet i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer