Herremote

Er norske menn klare for dette?

Modige menn viste vei under Oslo Fashion Week.

PALJETTER OG BLONDER: (Fra venstre:) Snowboardkjører Daniel Francks paljettshorts, NRK-programleder Noman Mabushirs haremsbukser og makeupartist Stephan Ulvund Øiens strømpebukser. Foto: Per Ervland
PALJETTER OG BLONDER: (Fra venstre:) Snowboardkjører Daniel Francks paljettshorts, NRK-programleder Noman Mabushirs haremsbukser og makeupartist Stephan Ulvund Øiens strømpebukser. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva synes du om den feminine herretrenden?

Oslo Fashion Week er over – men vi kommer ikke til å glemme. Det er nok av minneverdige øyeblikk å ta av. Donkeyboy-Linnea som troppet opp uten BH… Tidligere glamourmodell Lene Alexandra Øiens ekstreme forvandling… Popstjerne Tone Damli Aaberge som kom i antrekk til svimlende 30.000 kroner…Det var med andre ord damenes OFW. Se kk.no’s kåring over Norges mest sexy kvinner.Men moteuka tilhørte også en håndfull uredde menn.

Kom i blondestrømper

Jo, da. Moods of Norway har gjort det allment akseptert for norske menn å gå i rosa. Men strømpebukser er fremdeles kun for de aller mest vågale.KK.no skrev om «mantyhose» – strømpebukser for menn – allerede i 2008. Men det var ikke før i forrige uke, under OFW-åpningskvelden, at vi fikk se det med egne øyne, da makeup-artist og stylist Stephan Ulvund Øien kom i svarte strømpebukser med blonder.

Paljetter og støvletter

Men Ulvund Øien var ikke den eneste herren som vekket oppsikt på den røde løperen. Vi nevner bare paljettshortsen til snowboardkjører Daniel Franck, haremsbuksene til NRK-programleder Noman Mubashir og de knehøye støvlettene og vesken til partyfikser Ronnie Ottem.Se store bilder her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer