It-girl

Er Rooney Mara den nye it-jenta?

Fra søt og yndig til minimalistisk og mystisk.

MOTESNAKKIS: På premieren i Paris, iført en kort, sort 60-tallskjole med blomsterdetajer og strass. De røde leppene og sorte sandalene er med på å gjøre antrekket enkelt, men elegant.  Foto: All Over Press
MOTESNAKKIS: På premieren i Paris, iført en kort, sort 60-tallskjole med blomsterdetajer og strass. De røde leppene og sorte sandalene er med på å gjøre antrekket enkelt, men elegant. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Helt fra hun stilte opp i en fotsid, chiffonkreasjon med blonder og bar rygg, signert Givenchy, har moteøyeblikkene stått i kø.

Rooney Mara spiller Lisbeth Salander, i Hollywood-versjonen av Menn som hater kvinner, og det kan se ut som hun likte den stilmessige forandringen hun måtte gå gjennom for å spille den kvinnelige hovedrollen.

Istedet for å legge fra seg den sorte, harde looken, har den fått være med på den røde løperen rundt om i verden.

LES OGSÅ: Kjolene som får deg til å skinne

Premierenes midtpunkt

Det var under den britiske premieren av Girl With the Dragon Tattoo, i desember, at Mara fikk alles oppmerksomhet. Med kort, sort hår med pannelugg og en iøynefallende kjole, ble hun en yndling for fotografene.

Og moteøyeblikkene fra den 26 år gamle skuespilleren har ikke latt seg stoppe. Både under premieren i Paris og New York valgte hun korte, sorte kjoler og lot kjolen, håret og leppene stå for seg selv.

Her kan du se noen av Rooney Maras moteøyeblikk:


FØR: Under Sundance Film Festival i Park City, Utah for snart tre år siden, så Mara ganske annerledes ut enn hun gjør nå. Med langt, bølgete går og et betraktelig søtere uttrykk er hun nesten ikke til å kjenne igjen.    Foto: All Over Press
FØR: Under Sundance Film Festival i Park City, Utah for snart tre år siden, så Mara ganske annerledes ut enn hun gjør nå. Med langt, bølgete går og et betraktelig søtere uttrykk er hun nesten ikke til å kjenne igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Selv når hun velger duse pasteller, blir uttrykket et helt annet enn det ville vært med hennes tidligere utseende. Den korte panneluggen er blitt signaturen hennes, og med en slik hårsveis kan store smykker lett utelukkes.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Stilen kan beskrives som minimalistisk og røff, men samtidig feminin, ved at hun viser hud og bruker stoffer som blonder, chiffon og silke. Mara kan sammenlignes med den franske skuespilleren Audrey Tautou, bare med en hardere look.


Stem her!

Hva synes du om Maras nye stil?
Lovende framtid

Mye har skjedd siden sist hun var på filmlerretet. De lange lokkene, rosa kinnene og feminine antrekkene er byttet ut med streng minimalisme og et mye råere uttrykk.

Rooney Mara har for mange vært et ukjent kapittel, inntil nå. New York-jenta slo igjennom som skuespiller i 2005, men fikk først sitt internasjonale gjennombrudd i 2010, hvor hun spilte i A Nightmare on Elm Street og «Facebook-filmen» The Social Network, ifølge Imdb.com (ekstern lenke).Nydelig!
 
106 (52%)
Synes stilen var bedre før
 
48 (24%)
Synes hun er søt uansett
 
39 (19%)
Usikker
 
9 (4%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer