Glaze

- Et mye bedre alternativ til hårfarging

Ifølge frisøren er det også en billigere måte å freshe opp håret på.

HÅRTREND: Nå skal håret være blankt og glansfullt. FOTO: NTB
HÅRTREND: Nå skal håret være blankt og glansfullt. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er tiden for det naturlige. I motebildet ser vi at fargene på klær og sminketrender går i den retningen, med blant annet nude som den store leppestift-trenden for å fremheve egen tekstur.

Når det kommer til håret, skal det være preget av naturlig bevegelse og farge. Det gir et fokus på pleie, og et blankt hår er gjerne forbundet med sunnhet. Vi går mer bort fra tydelige krøllene, og mer over til volum hele veien, ikke bare nederst.

– Pandemi og krig som herjer får oss til å prioritere det som egentlig er viktig her i livet, og fører oss nærmere det holdbare og naturen. Det vil si friskt, velpleid hår og naturlige farger – trygge og sikre kort, kunne Mia Sundby, Art Director hos Gevir, fortelle KK i forrige uke.

Søker det naturlige og sunne

I motebildet er det også mye blankt stoff å se, hvor blant annet sateng florerer. Det er ikke uvanlig at det smitter over på hårtrendene, kan frisør Anniken Bergelien hos Rock Hair by Tango fortelle til KK. Ofte er hårtrendene påvirket av klestrendene, som kommer først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer