Christina Aguilera

Et tiår med tabber...

...og heldigvis noen fulltreffere. Se bildene av Christina Aguileras beste og verste antrekk.

LITT AV NOEN KREASJONER: Det er ikke bare mange av 2000-tallets største ballader vi kan gi Christina Aguilera æren for. Hun har også begått noen av tiårets aller mest hysteriske antrekk.
LITT AV NOEN KREASJONER: Det er ikke bare mange av 2000-tallets største ballader vi kan gi Christina Aguilera æren for. Hun har også begått noen av tiårets aller mest hysteriske antrekk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I USA var Christina Aguilera kjendis helt fra hun som 12-åring ble medlem av The Mickey Mouse Club, sammen med blant andre Justin Timberlake og Britney Spears.Kameleon i klesveienDen lille jenta med den store stemmen, ble hun kalt, og før hun fylte fem år kunne hun alle sangene i «Sound of Music» utenatt.Her i Norge var det imidlertid superhiten Genie in a Bottle som gjorde henne til et navn på «alles» lepper.Den nådde toppen av VG-lista i oktober 1999. Ti år senere er hun nærmest å regne som veteran i bransjen. Men det er selvsagt ikke bare mange av 2000-tallets største ballader vi husker henne for.Christina er nærmest for en kameleon å regne når det kommer til smak og stil.Fra hip-hop til femme fataleHun har vært gjennom det meste; hip-hop stil, klassisk Hollywood-glamour og utfordrende femme fatale. Les også: Det verste fra 2009Og selv om terningkastene ikke alltid har vært de høyeste, så har hun i alle fall fått oppmerksomhet!Også når det kommer til frisyrer er historien den samme; alt fra afrokrøller til rastafletter, og fra rødt via blondt til svart hår.Se de mest minnerike stilene til Christina Aguilera her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer