Trend På Instagram

Eyelinertrenden som florerer i sosiale medier

Bytt ut den sorte streken med fargerike blomster!

Publisert
Sist oppdatert

«Florals for spring? Groundbreaking», sier Meryl Streep i rollen som sjefsredaktør Miranda Priestly i filmen «The Devil Wears Prada». For at motehus og kjedebutikker presenterer plagg med blomsterprint, kommer ikke som noe sjokk når våren melder sin ankomst. Vi tar også i bruk blomster som pynt og i form av kranser i håret, men har du prøvd det i sminken din?

Det har seg nemlig sånn at nok en trend har tatt av på Instagram nå. Trenden går ut på å ta eyelineren til et nytt nivå - nemlig å tegne på blomster langs øyet i stedet for en sort strek. Perfekt for deg som liker å teste ut nye ting, og for deg som er allergisk mot blomster (he he).

LES OGSÅ: Slik lager du sokkeskoen Kim, Kendall og Kylie elsker

Det kryr av disse bildene om du søker det frem på Instagram eller tar en runde på Google, men det er spesielt under hashtaggene #floraleyeliner #flowereyeliner det begynner å ta av. Folk har lastet opp bilder og tolket denne sminketrenden på sin egen måte, og resultatene er helt utrolige!

Å teste ut nye ting på sminkefronten har vært et hot tema de siste ukene. Fikk du for eksempel med det at en makeupartist ved et «uhell» lagde en svær øyenbrynstrend? Du kan lese hele saken her. Å sminke blomster rundt øynene kan for mange bli litt mye - både til hverdag og fest, men det kan være kult dersom du ønsker å prøve noe nytt til sommerens mange festivaler!

Noen har også tatt det hele til et helt nytt nivå (det skal litt til før vi klarer dette selv), hvor faktiske blomster har blitt tatt i bruk. Resultatet er ganske så utrolig! Du kan se bilde nederst i saken.

LES OGSÅ: 3 frisører om sommerens hårtrender: Alle er enige om hvilken klipp som er hottest

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer