Blake Lively

Få Blake Livelys bohemske stil

Gravide Blake Lively stråler som aldri før. La deg inspirere av hennes bohemske New York-stil!

Få Blake Livelys bohemske stil
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden det ble kjent at den tidligere Gossip Girl-stjernen Blake Lively er gravid med ektemannen og skuespiller-kjekkasen Ryan Reynolds' barn. Og at den ellers fasjonable og freshe Blake også kler å gå gravid er det ingen tvil om. Blake gløder som aldri før og viser at en voksende kul på magen ikke trenger å være hinder for å se fantastisk ut eller å skygge unna høstens mønster-trend.

Les også: STYLEmag-blogger Janka tipser om hvordan man beholder stilen som gravid

BOHEMSK: Blake Lively strålte i sitt bohemske antrekk i New Yorks gater. Foto: All Over.

STILTIPS:

Oversized jakker har allerede vært hett i motebildet i noen sesonger, og er fortsatt like aktuelt denne høsten. Bytt ut den minimalistiske og ensfargede oversized jakken med en 70-tallsinspirert, inka-mønstret jakke for en bohemsk stil à la Blake Lively. Kombiner jakken med høstens mest sexy skotrend - høye støvletter, og om været tillater det, la en glippe hud vise mellom støvleskaftet og skjørtelengden. Ellers er et par ettersittende skinnbukser eller skinnyjeans i mørk vask nesten like sexy og akkurat like passende til høye støvletter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer