Undertøy

Få byste som Victoria Silvstedt - helt naturlig

Den tidligere Playboy-stjernen har laget undertøy som gir deg superkløft - uansett puppestørrelse.

BH-EN SOM GIR ALLE KVINNER ET LØFT: - Jeg har villet lage undertøy for alle kvinner som vil føle seg litt sexy, uansett størrelsen på puppene. Hemmeligheten er fem ulike push up-nivåer i bh-en, som nesten blir som å ha inplants,  sier Victoria Silvstedt til KK. Foto: Cecilie Leganger
BH-EN SOM GIR ALLE KVINNER ET LØFT: - Jeg har villet lage undertøy for alle kvinner som vil føle seg litt sexy, uansett størrelsen på puppene. Hemmeligheten er fem ulike push up-nivåer i bh-en, som nesten blir som å ha inplants, sier Victoria Silvstedt til KK. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Er det en som vet foran og bak på en bh, så er det svenske Victoria Silvstedt (39). Helt siden Hugh Hefner inviterte henne inn i glamourstallen sin på 90-tallet, og hun ble kåret til «Playmate of the Year» av mannebladet Playboy i 1997, har hun vært en av verdens største undertøysmodeller.

Og hun er på ingen måte kjent for å ha et frontparti av det blyge og ydmyke slaget. Her er det kløft og cleavage som gjelder. Nå lanserer hun sin egen undertøyskolleksjon for klesmerket Lindex, med nettopp push-up og brystvolum som stikkord.

- Jeg har villet lage undertøy for alle kvinner som vil føle seg litt sexy, uansett størrelsen på puppene. Hemmeligheten er fem ulike push up-nivåer i bh-en, som nesten blir som å ha implants, humrer Silvstedt til KK.no, når vi treffer henne i Stockholm i forbindelse med lanseringen.

PUTEN SOM GJØR HELE FORSKJELLEN: Bh-ene i kolleksjonen til Victoria Silvstedt lover å gi deg en super kløft. - Putene blir nesten som inplants, humrer Silvstedt. Foto: Cecilie Leganger
PUTEN SOM GJØR HELE FORSKJELLEN: Bh-ene i kolleksjonen til Victoria Silvstedt lover å gi deg en super kløft. - Putene blir nesten som inplants, humrer Silvstedt. Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Amazonekløft på 1-2-3

Hele poenget med bh-ene i «Very Victoria Silvstedt»-kolleksjonen er at de skal gi hvem som helst flotte pupper - alle skal kunne jukse seg til større byste.

Og bh-ene er i lekre farger som knall rosa, krem og svart brokade. Og dyreprint, blonder, perler, rosetter og bling bling går igjen.

Supermodellen tror pent undertøy er nøkkelen til å føle seg vakker og vel. Når hun selv har på seg noe lekkert under en kjole med høyhælte sko, føler hun seg on top of the game.

- Undertøy er viktig for alle kvinner som vil kjenne seg selvsikre, sexy og sterke, og når du vet at du har noe pent på deg under klærne dine, så går du på en helt spesiell måte, sier hun.

Kolleksjonen er bygget rundt konseptet om perfekt passform, og fokuserer mest på bysten, med fem nøkkelpassformer som vil løfte deg fra naturlig form til en økning på hele to cupstørrelser. De fem passformene heter Diva, Voltage, Venus, Vip og Divine.

Silvstedt, som selv bruker en D-cup og som elsket å ta papir inn i bh-en da hun var yngre, må nøye seg med trinn to av fem, for ikke å ta helt av, som hun sier, men dersom man har små pupper er det ingenting i veien for å gå for nivå fem.

- I en voltage-bh blir du amazonekvinne med en gang, sier Victoria.

SJØGRØNT BLONDESETT MED PUSH-UP-EFFEKT: Victoria Silvstedt i en bh med push-up-nivå to.
SJØGRØNT BLONDESETT MED PUSH-UP-EFFEKT: Victoria Silvstedt i en bh med push-up-nivå to. Vis mer

Ikke bom på størrelsen

Som vi vet bruker 7 av 10 kvinner feil størrelse på bh-en. Hvordan skal vi finne en som sitter perfekt?

- Først og fremst må man få hjelp til å måle, slik at man ikke bommer på størrelsen. Mange bruker altfor slappe bh-er, med cuper som er for små. Så bør man gå for en bh som føles behagelig på, og som gir et lite løft, spesielt når man skal pynte seg litt, sier Victoria.

Må ikke bli for vulgært

En bh med ekstra innlegg er fint når du ønsker et ekstra løft og fylde, men selv om du gjerne vil øke volumet litt, går det kanskje en grense for hva som ser stilig ut?

- Personlig føler jeg at det ikke må være for mye cleavage. Man skal bare se litt, ellers så ser det vulgært ut, less is more, sier supermodellen.

Den aller mest sexy måten å vise kløft på, ifølge Silvstedt, er å kneppe opp en enkel skjorte slik at litt av bh-en synes. Og blir det for mye løft, kan man også bare ta ut innleggsputene.

SE STORE BILDER FRA LANSERINGEN AV UNDERTØYET I STOCKHOLM UNDER:

Rødt aller hottest

Det har tidligere blitt forsket mye på hvordan farger påvirker oss. Spesielt er rødt en farge som skal få det til gå hett for seg, og ifølge en studie gjort av den britiske psykologen Donna Dawson vil rødt undertøy signaliserer at du er lidenskapelig, energisk og motivert.

For Victoria Silvstedt er også rødt den ultimate undertøysfargen, hvis du virkelig vil skinne. Selv om du aldri kan trå feil i svarte og hvite bh-er, er det ingenting som slår saftig jordbær.

- Mitt beste tips til kvinner som vil føle seg sexy, er å kjøpe rødt undertøy, men også bh-er og truser i mørke kirsebærfarger, sier hun.

Gressgrønt synes hun vi derimot skal unngå - det har ingenting i en undertøysskuff å gjøre.

- Plantegrønt funker på vanlige klær, men ikke på undertøy.

Victorias lille valketriks

Hvem har vel ikke fått en og annen valke under t-skjorten eller kjolen, som følge av bh-en og trusen? Er det noen triks for å unngå dette?

- Velg alltid undertøy i et stretchy materiale, som ikke er alt for stramt. Og materialet er viktig, gå for god kvalitet. Spesielt viktig er det for trusen, eller så kan det tyte ut på siden, sier Victoria.

Og under en ettersittende kjole er det èn ting som gjelder - <

- Selv fortrekker jeg thongs, for meg er det det eneste som funker under en kjole, med mindre du vil gå uten undertøy, da, sier hun.

Men en større silketruse vil også kunne fungere, så lenge den er elastisk nok.

LES OGSÅ: Dropp truse under åletrange partykjoler

Elsker powerwalks

Lenge før Silvstedt gjorde suksess som Playboy-modell, tok hun modelloppdrag for motehus som Chanel, Christian Dior, Givenchy, Valentino og Armani.

Og hun har holdt seg i form helt siden. Men selv om Victoria kunne hatt en personlig trener hver dag, liker hun best å trene selv.

Hvordan holder du deg i form - hva er hemmeligheten?

- Jeg har ikke personlig trener, men elsker å gå powerwalks i Central Park i New York i 45 minutter hver dag, der jeg har en leilighet. Og jeg trener litt yoga og løper generelt mye rundt på høye hæler hver dag, sier hun.

Og når hun er i Milano eller Miami, steder hun begge har leiligheter, danser hun så ofte hun kan, og hun trener også kardiostyrke og sover så mye hun kan.

Spiser ikke brød

Selv om Victoria liker å kose seg med sjokolade, boller og is, prøver hun å spise sunt, uten at hun er for streng med seg selv.

- Det er viktig å unne seg noe godt, men jeg prøver å spise sunt og unngår brød og pasta rett før jeg skal legge meg, men spiser desto mer frukt og drikker grønn te, sier hun.

Og hun har aldri røkt, og stort sett drukket god champagne når hun er på fest.

Forførerisk stil

I løpet av september vil undertøyskolleksjonen «Very Victoria Silvstedt» by Marie Meili for Lindex lanseres, og kolleksjonen skal inneholde et utvalg av forførende og moderne undertøy for ulike anledninger.

- Jeg har alltid tenkt at dersom du har en lidenskap i livet må du gå for den, og undertøy er virkelig en lidenskap for meg, sier Victoria Silvstedt.

- Jeg er så begeistret over å være inspirasjonen for denne vakre kolleksjonen som inkluderer så mange undertøysplagg som enhver kvinne vil ønske å ha i sin egen garderobe, legger hun til.

Undertøyet vil være i salg på Lindex.com, og koster fra 100 til 400.I ULIKE NYANSER AV RØDT: - Den ultimate fargen på undertøy, hvis du vil føle deg litt spesiell, sier Silvstedt. Foto: Cecilie Leganger
I ULIKE NYANSER AV RØDT: - Den ultimate fargen på undertøy, hvis du vil føle deg litt spesiell, sier Silvstedt. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
ROSA G-STRING: - Personlig er jeg en thong girl, jeg mener det er den ultimate trusen å ha på seg under en ettersittende kjole, hvis du vil unngå at det tyter litt ut på sidene, sier Victoria Silvstedt til KK. Foto: Cecilie Leganger
ROSA G-STRING: - Personlig er jeg en thong girl, jeg mener det er den ultimate trusen å ha på seg under en ettersittende kjole, hvis du vil unngå at det tyter litt ut på sidene, sier Victoria Silvstedt til KK. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
DYRISK FAVORITT: Dersom man vil føle seg litt ekstra spesiell, er en silke-bh og truse med dyrisk mønster helt perfekt, ifølge Victoria Silvstedt.
DYRISK FAVORITT: Dersom man vil føle seg litt ekstra spesiell, er en silke-bh og truse med dyrisk mønster helt perfekt, ifølge Victoria Silvstedt. Vis mer
I SEXY STIL MED MYE BLONDER OG FRESHE FARGER: Very Victoria Silvstedt skal ha noe for enhver smak. Foto: Cecilie Leganger
I SEXY STIL MED MYE BLONDER OG FRESHE FARGER: Very Victoria Silvstedt skal ha noe for enhver smak. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
KJENT FOR FLOTTE PUPPER: Victoria Silvstedt har vært undertøysmodell siden 90-tallet, og er utrolig stolt av sin nye undertøyskolleksjon. Foto: All Over Press
KJENT FOR FLOTTE PUPPER: Victoria Silvstedt har vært undertøysmodell siden 90-tallet, og er utrolig stolt av sin nye undertøyskolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer