Bronzer

Få den gylne gløden på den riktige måten

Bruker du bronzeren feil kan det føre til et «skittent» resultat...

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - DECEMBER 15: Actress Teresa Palmer arrives at the Los Angeles Premiere Of Warner Bros. Pictures And Alcon Entertainment's 'Point Break' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on December 15, 2015 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press/Splash News)

Pictured: Teresa Palmer
Ref: SPL1197448  151215  
Picture by: Xavier Collin/Image Press/Splash

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Splash News
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - DECEMBER 15: Actress Teresa Palmer arrives at the Los Angeles Premiere Of Warner Bros. Pictures And Alcon Entertainment's 'Point Break' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on December 15, 2015 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press/Splash News) Pictured: Teresa Palmer Ref: SPL1197448 151215 Picture by: Xavier Collin/Image Press/Splash Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bronzeren er et kjært sminkeprodukt for mange av oss. Det er ikke akkurat i disse vintermånedene vi nordmenn gløder mest med solkysset hud, og derfor er det alltid hendig å ha et solpudder liggende i vesken. Men så er det jo også sånn at noen kan ha en tendens til å gå litt for hardt ut med bronzeren og sminkekosten, og resultatet kan ha et litt uheldig resultat.

Hvorfor? Da vi spilte inn sminkevideoer sammen med Tone Skipa (her viser hun deg hvordan du legger perfekte, røde lepper), makeupartist og KK.no-blogger, sa hun at mye ligger i nettopp hvordan du påfører bronzeren. En feil mange av oss begår, er at vi nettopp bruker litt for mye. Så det å kutte ned på bruken er en enkel sak i seg selv, men så er det teknikken. Hvordan skal vi egentlig påføre det? Hvordan får vi fremhevet det som skal fremheves, og hvordan gir vi den fine gløden til ansiktet?

I videoen over får du svar på alt dette. Og dersom du noen ganger tenker at resultatet etter at du brukte bronzeren din ikke ble så altfor bra, kanskje til og med litt «skittent», så er det en forklaring på det også!

LES OGSÅ: 8 farger du må teste ut på leppene dine
LES OGSÅ: Sminken som påføres med fingrene
LES OGSÅ: Sotede øyne med sesongens hotteste farge

Vi gjør oppmerksom på at Tone Skipas blogg har et annonsesamarbeid med Aller Media-eide AdLink. Aller Media eier også KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer