Våremoten 2010

Få designerstilen (nesten) gratis

Skaff deg vårens største trender for en slikk og ingenting.

STJEL STILEN: Akkurat som Chloé, bare litt billigere: Jeans og skjorte (kr 400 per stykk, Kappahl) og gladiatorsandaler (kr 450, Dinsko).
STJEL STILEN: Akkurat som Chloé, bare litt billigere: Jeans og skjorte (kr 400 per stykk, Kappahl) og gladiatorsandaler (kr 450, Dinsko). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skulle du ønske at du kunne plukke med deg alt du så på catwalken under moteuken? Vel, du er ikke alene. Les også: Du gjetter aldri hva denne koster!Dyrt med originalvareUheldigvis koster det skjorta (og et hus og en bil) for å kunne ta med seg dette hjem. Det er bare å innse at det aldri kommer til å skje - så sant du ikke blir bestevenn med Karl Lagerfeld, Alexander Wang eller Diane von Fürstenberg øyeblikkelig.Les også: Sommerskoene du vil elskeGå for plan BSå dersom ikke plan A fungerer, det vil si å rane en bank, vinne i Lotto, eller bli superkjendis, finnes det heldigvis alltid en plan B.Gå for kopiene! De er billige, men minst like trendy som de originale. Og det aller beste er at du slipper å blakke kontoen fullstendig for et plagg du kommer til å gå lei innen sommeren er omme.«Stjel» av designerne

Alt du trenger å gjøre er å notere deg hva du liker best fra catwalken, og se etter lignende i billigkjedene og andre butikker. Verre enn det er det faktisk ikke, du må bare være innstillt på å jakte litt ekstra.Les også: Juks deg sportyFinn din favoritt-lookEr du en jeansjente eller er det militærstilen som er din favoritt? Gå ikke glipp av disse 20 tøffe kjøpetipsene! Husk at det er NÅ du bør tenke på badetøyet, for det beste går alltid først! Her er årets heteste strandtrend! Klikk også her for flere gode motetips.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer