Sminke

Få en makeup som holder hele dagen!

Med et par enkle triks, kan du få en makeup som holder seg duggfrisk og like fin hele dagen!

Få en makeup som holder hele dagen!
Publisert
Sist oppdatert

17. mai er Norges store festdag, og blant tog, champagnefrokoster og middagsselkap er det vanskelig å finne tid til å fikse på sminken som har sklidd ut i løpet av dagens festligheter. Følg våre tips for en feilfri makeup som holder hele festdagen!

PRIMER: Man kommer langt med ordentlige primere i skjønnhetsrutinen! Foto: Produsentene.

1. Etter at ansiktet er renset og preparert med produkter tilpasset din hudtype, er huden klar for det første steget i sminkerutinen. Ansikstprimeren jevner ut hudetonen, fyller ut fine linjer og lager den perfekte basen for langavrig glød og sminke som sitter godt. Bruk en syntetisk sminkekost, og smør hele ansiktet og hals med primeren. Prep + Prime Base Visage fra MAC, kr 319.

2. Sliter du med at øyenskyggen striper seg eller forsvinner i løpet av dagen? Øyelokket ditt produserer olje, og det er dette som fører til at sminken ikke holder seg på plass. Med en base på øyelokket, legges det en tynt underlag som gjør at oljen ikke trenger igjennom. I tillegg blir pigmentene i øyenskyggen forsterket med en base under. Eye Perfecting Base fra Clarins, kr 285.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer