Elsa Hosk

Få en smakebit på hverdagen til Elsa Hosk

KK.no møtte Victoria's Secret-modellene og fikk hennes beste tips til både skjønnhet og trening.

ELSA HOSK: Den svenske supermodellen deler sine beste tips! Foto: SipaUSA
ELSA HOSK: Den svenske supermodellen deler sine beste tips! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er utrolig vanskelig å holde seg til en rutine når jeg er ute og reiser, selv om jeg er et «rutine-menneske». Derfor synes jeg det er ekstra viktig når jeg kommer hjem at jeg kommer meg inn i fast vaner. Jeg våkner opp og går rett til den samme kaffesjappa og kjøper den samme kaffen, så drar jeg på jobb, deretter trener jeg, og så er det hjem. Det hele er ganske så planlagt. Livet mitt er såpass kaotisk at jeg må ha noen rutiner, sier Elsa Hosk (28).

Vi møter supermodellen i København i forbindelse med en lansering av Biotherms nye ansikt utad - nemlig den svenske skjønnheten Elsa Hosk. Helt siden hun var 14 år har hun jobbet som modell, og siden har livet hennes vært ganske så hektisk. Mesteparten av året hennes består av reising - reiser som tar henne til de flotteste stedene med designere som Dior, Dolce & Gabbana, og undertøysmerket Victoria's Secret.

TRENER OFTE: Elsa trener litt hver dag, men gjør det mer for psyken enn noe annet. Her er hun på fotoshoot for kampanjen sin med Biotherm. Foto:  Foto: Biotherm
TRENER OFTE: Elsa trener litt hver dag, men gjør det mer for psyken enn noe annet. Her er hun på fotoshoot for kampanjen sin med Biotherm. Foto: Foto: Biotherm Vis mer

- Jeg har alltid med meg en rosevannspray når jeg reiser. Den er så deilig å ha på flyet! Når du føler deg litt slapp kan du spraye litt i ansiktet og så føler du deg så mye fresh-ere. Ellers har jeg ingen andre produkter jeg sverger så til, bortsett fra en god ansiktskrem og rens. Mange kvinner føler nok at de ikke har tid til en lang skjønnhetsrutine, men disse to klarer nok de fleste å ta i bruk!

Jeg har alltid med meg en rosevannspray når jeg reiser

Siden 2011 har Hosk vært en del av Victoria's Secret-staben, og i 2015 ble hun offisielt en «engel» - noe som ses på som en stor ære. I tillegg til dette åpnet hun også showet undertøysmerket har hvert år, i fjor (du kan se alle bildene fra den spektakulære visningen her). Dette anses også som noe stort for modellene i modellindustrien. Men før en slik visning er det en hel del timer dedikert til trening involvert - selv om det ofte er knapt med tid.

- Selv om det ikke er en lang økt, prøver jeg å trene noe hver eneste dag. Det er vanskelig å få inn en økt når man reiser så mye, men da gjør jeg noen enkle øvelser inne i hotellrommet, eller så stikker jeg ut på en løpetur. En superfin måte å se byen jeg jobber i på! Ja, det er en del av jobben min å trene, men jeg gjør det mest for meg selv. Det mentale, egentlig. Det er ikke så «crazy» som mange skal ha det til. Alt handler om å holde det balansert, og for min del er nøkkelen å ikke gå helt av skaftet. Jeg elsker å trene og jeg trenger det - så enkelt er det.

Under viser Elsa deg noen øvelser hun ofte pleier å gjøre!

LES OGSÅ: Elsa Hosk ønsker formfulle modeller i Victoria's Secret

- Jeg elsker smoothies, men du kan ikke bare leve på det

- Jeg er så heldig som bor i New York - her er alt tilgjengelig rundt hvert eneste hjørne. Massevis av utrolig bra treningssentre som tilbyr så mye forskjellig, og i tillegg er det sunn mat overalt. Det er egentlig sjeldent jeg lager mat selv, fordi det er så billig å spise ute i New York.

Men hvis det er en ting hun alltid lager hjemme, som er hennes sunnhetstips nummer 1, så er det smoothie. Psst: Her er smoothiene som renser kroppen din!

- Jeg elsker å lage smoothies. Jeg blander som oftest sammen banan, blåbær, mandelmelk, maca pulver og linfrø. Men jeg anbefaler ingen å leve av kun det. Alle som går på juicedietter i ti dager og greier, nei, det tror jeg ikke noe på. Men du kan tilføre det i kostholdet ditt! Man trenger ordentlig mat også!

Og hva er favorittmaten hennes? Svenske kjøttboller, selvfølgelig. Du kan lese resten av intervjuet med Elsa her.

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modell Josephine Skriver (22) ble mobbet fordi hun er prøverørsbarn

Turen til København er sponset av Biotherm.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer