Vårens Trender

Få en sniktitt på noen av vårens hotteste trender!

Dette kan du vente deg denne sesongen.

Publisert
Sist oppdatert

For mange er det kanskje for tidlig å begynne å tenke på vårgarderoben allerede nå. Men det har seg nemlig slik at om ikke lenge begynner butikkene å få inn vårvarer, så hvis du lurer på hva som kommer til å bli hot denne sesongen, bør du følge med nå.

Bytt ut boblejakken til fordel for denimjakken og gjør deg klar for mildere og lysere tider. Om ikke så lenge venter våren, og det betyr nye trender på motefronten. Bohem, minimalistisk eller rocka? Vi gir deg et innblikk i vårens fem viktigste trender. 

LES OGSÅ: Så enkelt og kult at ALLE kan få det til!

Naturlig preg

Gå våren i møte med lyse naturfarger som beige, kaki og nude som sett på catwalkvisningene hos Loewe, Hermes og Diane von Furstenberg. Kombiner plagg i lin, skinn og kanvas ton-i-ton, eller miks inn pastellfarger i mintgrønn og blått. Gjør siste finish med et belte i midjen for å skape et feminint og elegant uttrykk. 

LES OGSÅ: Oslo Runway: Disse designerne viser den første dagen

Romantisk

Fotside kjoler i hvitt, volanger og sarte blonder er stikkord for vårens romantiske stil. Modellene på visningene hos Louis Vuitton, Philosophy og Michael Kors var å se i transparente bluser og kjoler med rysjedetaljer. Vil du gjøre den romantiske stilen komplett, kan du velge snøresko i en brunnyanse. 

LES OGSÅ: 20 romantiske plagg med blonder

Denim

Det bugner av denim på catwalken denne sesongen, men også plagg i blåtoner, fra lys isblå til mørkere blå. Designere som Thakoon og Tibi gikk for lag på lag i ulike nyanser av fargen. Kast deg på trenden, og velg en denimjakke med et rent snitt kombinert med enkle smykker.

LES OGSÅ: Denim er hot-hot-hot!

Blomstrete

Vil du se ut som en sommernattsdrøm kan du iføre deg bluser eller kjoler med fargerike blomsterprint i vår. Blomster var nemlig å se i alle farger og størrelser hos blant annet Gucci og Paul & Joe. Kombiner det feminine mønsteret med en veske i nude for å sette prikken over i'en.  

LES OGSÅ: Mette-Marit strålte i blomstrete kjole

La det skinne

Isabel Marant og Roberto Cavalli slo til i full futuristisk stil med metalliske plagg i sølv, gull og bronse på sine visninger. Gå for en sølvfarget kjole og putt sølvfargede sneakers på føttene, og voilà, sporty og elegant på samme tid. 

LES OGSÅ: Slik bruker du metallisk og mønster à la Dries Van Noten

Saken er skrevet av Anette Von Osten og Ida Sandli Jensen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer