Vårens Trender

Få en sniktitt på noen av vårens hotteste trender!

Dette kan du vente deg denne sesongen.

Publisert
Sist oppdatert

For mange er det kanskje for tidlig å begynne å tenke på vårgarderoben allerede nå. Men det har seg nemlig slik at om ikke lenge begynner butikkene å få inn vårvarer, så hvis du lurer på hva som kommer til å bli hot denne sesongen, bør du følge med nå.

Bytt ut boblejakken til fordel for denimjakken og gjør deg klar for mildere og lysere tider. Om ikke så lenge venter våren, og det betyr nye trender på motefronten. Bohem, minimalistisk eller rocka? Vi gir deg et innblikk i vårens fem viktigste trender. 

LES OGSÅ: Så enkelt og kult at ALLE kan få det til!

Naturlig preg

Gå våren i møte med lyse naturfarger som beige, kaki og nude som sett på catwalkvisningene hos Loewe, Hermes og Diane von Furstenberg. Kombiner plagg i lin, skinn og kanvas ton-i-ton, eller miks inn pastellfarger i mintgrønn og blått. Gjør siste finish med et belte i midjen for å skape et feminint og elegant uttrykk. 

LES OGSÅ: Oslo Runway: Disse designerne viser den første dagen

Romantisk

Fotside kjoler i hvitt, volanger og sarte blonder er stikkord for vårens romantiske stil. Modellene på visningene hos Louis Vuitton, Philosophy og Michael Kors var å se i transparente bluser og kjoler med rysjedetaljer. Vil du gjøre den romantiske stilen komplett, kan du velge snøresko i en brunnyanse. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer