<strong>JA TIL EN SMART OG VELKLEDD VÅR:</strong> Selv om vi elsker folklore, hvite blonder og rock'n roll, gjør en kjekk liten ullvest, en strøken hvit skjorte og et smalt kontorskjørt alltid noe med oss, som vi ser her på catwalken til Michael Kors. Lenger ned i saken har vi tillatt oss å herme litt til en billig penge. Foto: Splash News/ All Over Press
JA TIL EN SMART OG VELKLEDD VÅR: Selv om vi elsker folklore, hvite blonder og rock'n roll, gjør en kjekk liten ullvest, en strøken hvit skjorte og et smalt kontorskjørt alltid noe med oss, som vi ser her på catwalken til Michael Kors. Lenger ned i saken har vi tillatt oss å herme litt til en billig penge. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Klær

Få en velkledd stil til minipris

Klart du kan kle deg pent og preppy uten å gå fra gård og grunn!

Publisert
Sist oppdatert

Denne våren er en drøm for alle som elsker å kle seg pent. Den preppy stilen går igjen hos flere av designerne, som Michael Kors og Dries van Noten.

Her er det strøkne blå skjorter, smale skinnbelter med gylne detaljer og chinos som gjelder, og på føttene går det i mokasiner, seilersko og feminine skinnsandaler.

Men den velkledde stilen trenger ikke å koste skjorta - som alltid har kjedebutikkene mye å by på til en billig penge.

Og det finnes også mange lure triks for å se fantastisk ut, helt gratis. Og du har alt du trenger i garderoben - du må bare vite hvordan alt skal settes sammen.

Lov å jukse litt

Designeren Michael Kors er kongen av preppy denne våren. Skjorte, trenchcoat og skjørt med vidde gir deg den klassiske looken.

Dersom du vil kle deg litt ekstra pent på kontoret, går du for en beige bukse, et belte og en skjorte og blazer i ulike blåtoner. Et par mokasiner gir prikken over i-en.

<strong>KLASSISK STIL SOM ER PERFEKT PÅ JOBB:</strong> Få designere fikser den preppy stilen like perfekt som Michael Kors. Her har vi hermet litt: Blå blazer (kr 300), beige bukse (kr 200) og brunt belte (kr 100, alt fra H&M), lyseblå skjorte (kr 300, Bik Bok) og veske (kr 300, Pieces). Foto: All Over Press/Produsenter
KLASSISK STIL SOM ER PERFEKT PÅ JOBB: Få designere fikser den preppy stilen like perfekt som Michael Kors. Her har vi hermet litt: Blå blazer (kr 300), beige bukse (kr 200) og brunt belte (kr 100, alt fra H&M), lyseblå skjorte (kr 300, Bik Bok) og veske (kr 300, Pieces). Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer

Hold antrekket veldig enkelt

Ikke glem at du har allerede alt du trenger i klesskapet for å få den rette stilen. For eksempel et par rene rette jeans, en pen ensfarget ullgenser og støvletter i skinn. I dette får du en elegant og uanstrengt stil.

<strong>KONGEN AV PREPPY:</strong> Michael Kors har mye pent å by på denne våren- og sommeren.
KONGEN AV PREPPY: Michael Kors har mye pent å by på denne våren- og sommeren. Vis mer

En tynn gyllen lenke rundt håndleddet, håret oppsatt i en løs knute og et mykt ensfarget skjerf setter prikken over i-en.

Hemmeligheten er å holde det rent og enkelt, og ikke la seg rive med av knalle farger, flashy tilbehør og lag på lag med stash.

Tips: En pologenser og et tynt halskjede er en stilren og klassisk kombinasjon som aldri går av moten.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer