KULE OG SPESIELLE: Det som kjennetegner Fretex Redesign-jeansene er at de er "skjeve" og halvveis bakvendte. Foto: Fotografene Lillian & Lena/ www.elel.no
KULE OG SPESIELLE: Det som kjennetegner Fretex Redesign-jeansene er at de er "skjeve" og halvveis bakvendte. Foto: Fotografene Lillian & Lena/ www.elel.no Vis mer

Jeans

Få helt unike designerjeans på Fretex

Gamle skatter har blitt sydd om til trendy jeans.

Publisert
Jeans er noe av det hotteste du kan ha på deg i vår. Det vet også Fretex Redesign, som har sydd om brukte olabukser og gitt dem et nytt og bedre liv.

Lørdag hadde de motevisning av sin nydesignede jeanskolleksjon på Fretex Unika på Grünerløkka.

Les også: 21 kule denimplagg

Unikt og håndlaget

Monica Johnsen er designer og arbeidsleder for redesign på Fretex. Hun forteller at de ble inspirert av en tidligere deltaker på sømavdelingen, Laura Armonaite, til å lage en helt spesiell jeanskolleksjon.

- Siden jeans er veldig trendy nå, ønsket vi å dra denne trenden et stykke videre og lage unike produkter av det. Vi masseproduserer ikke. Alt er unikt og håndlaget, sier Johnsen til KK.no.

Se bilder fra visningen her:Hver dag får Fretex inn 16 tonn klær, og redesign-avdelingen har plukket ut sine favoritter ut i fra dette.

Les også: Mari (24) er Norges nye motehåp

Rimelige priser

Buksene koster 690 kroner per stykk, noe som ikke gjenspeiler de egentlige kostnadene.

- Vi ønsker at buksene skal være tilgjengelig for alle, og syntes dette var en ok pris. Målgruppa vår er unge og trendy jenter, forklarer Johnsen.

Les også: Ville du ha gått i dette?

Foreløpig er det bare laget 20 redesignede jeans, så dersom du ønsker et par, bør du kjappe deg.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer