Janka Polliani

Få Janka Pollianis avslappede streetstyle

STYLEmag-blogger Janka styler seg lag på lag i vinterkulden for en avslappet og kul streetstyle. Kopier looken og få hennes stiltips her.

Få Janka Pollianis avslappede streetstyle
Publisert
Sist oppdatert

Janka har vært på moteukene i Stockholm og København, og virkelig fått prøve seg på utfordringen det er å kle seg kult til fashion week, samtidig som hun må holde varmen mellom motevisningene - noe hun har klart med glans. Hun deler sine tips til en gjennomført streetstyle som holder på varmen. 

Se flere antrekk av Jankas antrekk på hennes blogg.

- Det har blitt mye lag på lag under Copenhagen Fashion Week, fy søren så kaldt det har vært, sier Janka.

- Å kjøpe en jakke i en størrelse for stor gjør at jeg har plass til både én og to gensere under, smart om du ikke liker dunjakker selv så kaldt det blir. Også digger jeg at de forskjellige lagene synes, tipser Janka.

Få Janka Pollianis avslappede streetstyle

LAG PÅ LAG: Janka sverger til å style antrekkene lag på lag for å holde på både varmen og stilen. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Theoutnet.com, Asos.com.

Shop stilen:

Stripete genser fra Lindex, kr 149. Blå genser fra Gina Tricot, kr 299. Caps fra Eugenia Kim via net-a-porter.com, ca. kr 2400. Baggy bukser i imitert skinn fra Zara, kr 399. Kåpe fra H&M, kr 699. Sneakers fra Nike via asos.com, ca. kr 1235. Veske fra The Cambridge Satchel Company via theoutnet.com, ca. kr 895.

Les også: Janka mikser klassisk og rocka - kopier stilen hennes her

AV: SOPHIE FRANCK

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer