Neglelakk

Få lakken til å sitte hele ferien

Med disse triksene holder den seg pen lengst mulig.

FERIEFIN: Vær ekstra nøye når du lakker neglene før ferien, så får du kanskje neglelakken til å vare helt til du kommer hjem. For sikkerhets skyld, kan det uansett være lurt å ta med seg lakken i sminkepungen, sier ekspertene. Foto: fir4ik - Fotolia
FERIEFIN: Vær ekstra nøye når du lakker neglene før ferien, så får du kanskje neglelakken til å vare helt til du kommer hjem. For sikkerhets skyld, kan det uansett være lurt å ta med seg lakken i sminkepungen, sier ekspertene. Foto: fir4ik - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er sommeren her og snart skal du kanskje reise på en etterlengtet og velfortjent ferie, men hva skal du ha med deg?

Det kan være utfordrende å pakke lett, og særlig vanskelig kan det være å redigere ned sminkepungen og toalettmappen. 

Og én av tingene du kanskje lurer på om du virkelig trenger å ta med deg neglelakken?

Ja, sier ekspertene. 

LES OGSÅ: Få lakken til å vare i 10 dager

Pakk med deg et reisesett

– Jeg mener at det er best å ta med seg sin yndlingslakk, samt et lite reisesett på tur, sier Tine Bostrøm Jørgensen hos Phika.

Hun anbefaler at du tar med deg et neglesett bestående av neglelakkfjerner, underlakk, overlakk og hurtigtørkende dråper når du reiser. 

– Da er du sikret alltid å kunne legge på ny lakk om uhellet er ute og lakken blir avflasset og stygg. Det tar ikke store plassen og er vel verdt det om man vil fjerne lakken eller lakke på nytt, sier hun.

Lena Sveen, kreativ leder og markedsansvarlig hos Tone Lise-akademiet, legger til at du også bør ta med deg en god neglefil og gjerne en neglebåndsolje. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer