Louis Vuitton

Få luksusstilen på budsjett

Her er kuppene som gir deg Louis Vuitton-stilen på et blunk!

LOUIS VUITTON: Visningen var preget av sarte blonder og duse pasteller. Kjøpsinfo og flere funn lenger ned i saken. Foto: All Over Press
LOUIS VUITTON: Visningen var preget av sarte blonder og duse pasteller. Kjøpsinfo og flere funn lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Louis Vuitton er et av verdens største motehus, og de fleste av oss drømmer om å eie noe fra luksusmerket – og nå er det nesten mulig! Kjedebutikkene er superraske til å plukke opp trender, og gjør det dermed mulig for mannen i gata å skaffe seg siste nytt fra catwalken.

LES OGSÅ: Blonder er stjernenes sikre vinner

Nå kan du, uten å sprenge budsjettet, kopiere stilen Louis Vuitton presenterte for vår og sommeren 2012. Viktige stikkord for stilen er yndige blonder, sarte pasteller og spisse pumps.

Se bilder fra catwalken her:Slik får du stilen:


Copycat

Elsker du alt ved stilen kan du kan kopiere den fra topp til tå. Gå for en bluse med detaljert krage, et knelangt blondeskjørt og spisse pumps for et komplett Louis Vuitton-inspirert antrekk. Sett opp håret ditt i en ball relativt høyt på hodet, og pynt opp frisyren med en enkel hårbøyle. Volia!

Velg elementer

Dersom du ikke ønsker å ta stilen helt ut, kan du selvfølgelig velge å adoptere elementer. Prøv for eksempel en søt blondetopp til en røff skinnbukse eller duse pasteller til mørkere farger. Spisse pumps er ikke forbeholdt knelange blondeskjørt, de er superlekre til jeans og buksedresser.

Se de fantastiske kuppene her:Slik gjør kjendisene det
Gossip Girl-stjernen Blake Lively, skuespilleren Kate Bosworth og Victoria Secret-modellen Candice Swanepoel har alle lagt sin elsk på Louis Vuitton-stilen. Se og lær hvordan de kombinerer pasteller, blonder og enkle sko for et søtt, men sofistikert uttrykk.

Er du nysgjerrig på hvordan Kate Middelton bruker stilen? Her får du svaret!

Blake Lively, Kate Bosworth og Candice Swanepoel stråler alle i sine Louis Vuitton-inspirerte antrekk. Foto: All Over Press
Blake Lively, Kate Bosworth og Candice Swanepoel stråler alle i sine Louis Vuitton-inspirerte antrekk. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer