Nathalie Helgerud

Få Nathalies streetstyle

Nathalie Helgerud kombinerer svarte plagg med innslag av dyriske motiver på T-skjorte og sko. Få hennes stiltips og kopier looken her

Les også: Nathalie Helgerud svarer på 30 spørsmål

Stylist og STYLEmag-blogger spriter opp det helsvarte høstantrekket med Givenchy-inspirert dyreprint på T-skjorten og leopardmønstrede sko.

Se flere bilder av antrekket på hennes blogg,

 - Jeg elsker svart. For å gjøre looken litt mer spennende er det gøy å blande inn elementer som leopard-loafers, T-skjorter med kule trykk, smale jeans og en clutch, forteller Nathalie.

Les også: Få stilen til STYLEmag-blogger Marie Ullevoldsæter

image: Få Nathalies streetstyle

HELSVART & DYRISK: La deg inspirere av Nathalie og motehuset Givenchy og gå for T-skjorter med print av dyr og Disney-figurer. Med den typen print på T-skjorten, kan det lønne seg å ellers ha et ensfarget antrekk, og heller gi et smell av farge eller mønster i sko eller veske. Foto: Nathalie Helgerud.

 - Jeg er i grunn litt rocka av meg og liker å kle meg i skinnjakker, skinnbukser, svarte Converse og enkle T-skjorter. Jeg har blitt mer og mer bevisst på kvalitet, og elsker hettegenserne og T-skjortene til BLK DNM.

 - Invester heller i et par kule stamtent-ting som en fin clutch, en smashing jakke eller et par amazing loafers, som du kan kombinere med enkle og stilrene plagg, tipser Nathalie.

Les også: Få Janka Pollianis streetstyle

Shop stilen:

Ullkåpe fra Zara, kr 1159. T-skjorte med print av hund fra H&M, kr 149. Sko med leopardmønster fra H&M, kr 299. Bukser fra Paige Denim via my-wardrobe.com, ca. kr 1650. Oversized konvoluttveske fra Marc by Marc Jacobs, via net-a-porter.com, ca.  kr 2725.

Sjekk KKs store årshoroskop!