NYTT TRENINGSTØY: Sjekk ut alt det lekre vi har funnet lengre ned i saken. Kanskje det vil gi ny giv etter ferien? Foto: Shutterstock / Jacob Lund
NYTT TRENINGSTØY: Sjekk ut alt det lekre vi har funnet lengre ned i saken. Kanskje det vil gi ny giv etter ferien? Foto: Shutterstock / Jacob Lund Vis mer

Treningstøy

Få ny giv etter sommerferien med fresht treningstøy

Vi har fått skikkelig dilla på metallisk og sort sammen!

Publisert

Det er ofte litt vanskelig å komme seg inn i rutiner etter ferier, og sommerferien er kanskje blant de vanskeligste. Det tar ikke lange tiden før vi kommer oss godt inn i feriemodus, og når sommerferien ofte er tre-fire uker, er det lett å sette seg helt fast i det avslappede livet. Men plutselig banker hverdag, jobb og skole på døren, og da er det bare å komme i gang. Å komme seg inn i en god treningsrytme, er kanskje det som er vanskeligst, men vi har funnet ut at litt nytt treningstøy alltid hjelper litt på veien.

I butikkene nå finner du tightser, topper, jakker og mye annet gøy med spennende detaljer. Gjerne gjennomsiktige partier, interessante skjæringer, og lekre farger. Akkurat nå har vi litt dilla på å blande metallisk og sort! Men i ny og ne er det forfriskende og deilig med fargerike treningsantrekk, så vi har selvfølgelig inkludert det i bildekollasjen under. Finner du noe du liker?

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer