Treningstøy

Få ny giv etter sommerferien med fresht treningstøy

Vi har fått skikkelig dilla på metallisk og sort sammen!

NYTT TRENINGSTØY: Sjekk ut alt det lekre vi har funnet lengre ned i saken. Kanskje det vil gi ny giv etter ferien? Foto: Shutterstock / Jacob Lund
NYTT TRENINGSTØY: Sjekk ut alt det lekre vi har funnet lengre ned i saken. Kanskje det vil gi ny giv etter ferien? Foto: Shutterstock / Jacob Lund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ofte litt vanskelig å komme seg inn i rutiner etter ferier, og sommerferien er kanskje blant de vanskeligste. Det tar ikke lange tiden før vi kommer oss godt inn i feriemodus, og når sommerferien ofte er tre-fire uker, er det lett å sette seg helt fast i det avslappede livet. Men plutselig banker hverdag, jobb og skole på døren, og da er det bare å komme i gang. Å komme seg inn i en god treningsrytme, er kanskje det som er vanskeligst, men vi har funnet ut at litt nytt treningstøy alltid hjelper litt på veien.

I butikkene nå finner du tightser, topper, jakker og mye annet gøy med spennende detaljer. Gjerne gjennomsiktige partier, interessante skjæringer, og lekre farger. Akkurat nå har vi litt dilla på å blande metallisk og sort! Men i ny og ne er det forfriskende og deilig med fargerike treningsantrekk, så vi har selvfølgelig inkludert det i bildekollasjen under. Finner du noe du liker?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer