Impress

Få perfekte negler på 3 minutter!

Vi har testet løsnegler fra imPRESS, og er frelst! Se her hvordan du kan få en perfekt manikyr på tre minutter!

Få perfekte negler på 3 minutter!
Publisert
Sist oppdatert

17. mai nærmer seg, og blant alt annet som skal rekkes før nasjonaldagen, må også manikyren på plass. Vi har trikset for travle damer som ønsker en feilfri manikyr.

- Jeg har sjelden tid til å dra på beautysalong, og må finne lette løsninger som funker, sier STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard.

Hun sverger til imPRESS for en perfekt og rask manikyr.

FRANSK MANIKYR: Celines favoritt er imPRESS med fransk manikyr, som gir et rent, naturlig look, som går til alt! Foto: Celine I. Aagaard/Hippiehippiemilkshake.

Slik gjør du det:

1. Rengjør neglene for fett og neglelakk. Det følger med renseservietter i pakken.

2. Finn de løsneglene med perfekt passform, så like dine egne negler som mulig. Velg en størrelse mindre enn din egen negl om du er i tvil.

3. Neglen skal plasseres slik at plastikkfliken vender nedover mot neglebåndene dine. Fjern plastikken, og press neglen på plass med godt trykk.

For et holdbart resultat, lønner deg seg å unngå å vann og å file neglene de første to timene etter du har satt de på. Neglene kan holde opp til 7 dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer