Skjerf

Få stjernenes Dolce & Gabbana-stil og bruk skjerfet på hodet

Gjør som motehuset Dolce & Gabbana og kjendisene, og bruk skjerfet som et hodeplagg i sommer. Vi har funnet sommerens fineste skjerf her!

Få stjernenes Dolce & Gabbana-stil og bruk skjerfet på hodet
Publisert
Sist oppdatert

DOLCE & GABBANA: Under vår- og sommervisningen til Dolce & Gabbana var stort sett alle modellene stylet med skjerf rundt hodet, store øredobber og fargerike retro-inspirerte antrekk. Foto: All

Om sommeren tilbringer man late dager på stranden og hektiske dager på festival. Begge anledningene kan by på problemer på hårfronten, og da passer det perfekt å surre et skjerf rundt hodet for å redde en dårlig hårdag, samtidig som du vil se fantastisk kul ut.

Les også: Trendplagget kjendisene elsker

GLAMORØS: Gå for en glamorøs look og surr et mønstret skjerf rundt hodet. Gjerne i silke som sett hos Dolce & Gabbana. Foto: All Over, Net-a-porter.com, Produsentene.

Shop skjerfene:

Øverst fra venstre: Silke- og satengskjerf fra Dolce & Gabbana via net-a-porter.com, ca. kr 2955. Skjerf med dyreprint fra Zara, kr 129. Ferskenfarget skjerf fra Zara, kr 129. Rødt silkeskjerf fra Swash via net-a-porter.com, ca. kr 3065. 

Les også: La deg inspirere av kjendisenes reisestil

FESTIVALFIN: Gjør som Victoria's Secret-modellen Alessandra Ambrosio, og bruk skjerfet som hodeplagg på festival! Foto: All Over, Net-a-porter.com, Produsentene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer