Strikkeoppskrift:

Få strikkeoppskrift på deilig kardigan!

Kort og vid jakke som selvfølgelig kan strikkes lengre om du ønsker det.

KARDIGAN: Få oppskriften på denne deilige kardiganen! Du kan se flere strikkeplagg på Taffys Instagramkonto @taffyoslo. FOTO: Kjersti Mæhlum-Lier
KARDIGAN: Få oppskriften på denne deilige kardiganen! Du kan se flere strikkeplagg på Taffys Instagramkonto @taffyoslo. FOTO: Kjersti Mæhlum-Lier Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi i KK elsker myke, hjemmestrikkede plagg - og selv om ikke alle av oss er like flinke med garn og pinner, er ofte strikkegensere høyt på ønskelisten nå om høsten og vinteren.

Interessen for strikking har økt svært mye i løpet av de siste årene. Og i dag finnes det både strikkekafeer, strikkefestivaler, blogger, Instagram-profiler, kurs, skoler, reiser og ikke minst apper som skal gjøre strikkingen lettere - du kan lese mer om dette her!

I siste utgave av KK får du høstens fineste motestrikk, med mange flotte oppskrifter. Og skulle du ha lyst til å prøve deg på en kardigan, får du denne oppskriften her:

FLUFFY KARDIGAN-OPPSKRIFT

Slik gjør du:

Jakken er litt stor i vidden og noe kort på fasongen. Den kan evt. strikke lengre om ønskelig. Det er anbefalt å strikke en prøvelapp for å kontrollere strikkefastheten. Jakken strikkes ovenfra og ned med raglanøkninger. Knapper kan kjøpes etter eget ønske, knappene brukt på bildet har 2 cm i diameter. Det trengs 5 (5) 6 (6) knapper, kan også sløyfes helt, det felles da ikke for knappehull.

Det anbefales å lese gjennom oppskriften nøye på forhånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer