Marie Ullevoldsæter

Få STYLEmag-blogger Maries feststil

Marie ble kåret til "Årets nykommer" på Vixen Blog Awards, og gikk for et vintageantrekk på festen. Få hennes stiltips og kopier partylooken her!

Få STYLEmag-blogger Maries feststil
Publisert
Sist oppdatert

Les også: STYLEmag-Celine er Årets Moteblogger!

STYLEmag-blogger Marie Ullevoldsæter stakk av med prisen for "Årets nykommer" for sin blog Out and About under årets Vixen Blog Awards onsdag kveld. På festen hadde hun på seg en vintage jumpsuit fra vintage-butikken Velouria Vintage i Oslo. Hun synes det er viktig å vise at man ikke trenger det nyeste og dyreste for å kle seg fint, noe hun beviste med glans!

 - Jeg er utrolig glad i gjenbruk, vintage og kupp fra kjedebutikker som Cubus, Zara og H&M, skriver Marie på sin blogg.

Gjenbruk blir stadig mer populært, og det er fullt mulig å gjøre fantastiske stilkupp på bruktmarkeder som Vestkanttorget i Oslo, som gjenåpner 1. mars, vintagebutikker og loppemarkeder.

Også på nett kan man klikke gjenbruksmote rett hjem det nettbaserte loppemarkedet Bloppis.

Les også: Kronprinsesse Mette-Marit selger sine klær på Bloppis!

Få Maries stil på budsjett under!

Få STYLEmag-blogger Maries feststil

MARIES STIL: Marie gikk for en vintage jumpsuit på Vixen Blog Awards, men man kan gjenskape stilen med å fokusere på fargene pg snittene i plaggene. Foto: Produsentene.

Shop stilen:

Bukser fra Zara, kr 99. Topp fra H&M, kr 299. Veske fra H&M, kr 199. Super Liner Perfect Slim fra L'Oréal, kr 129. Sko fra Zara, kr 129.

Les også: Slik styler Marie et helsvart antrekk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer