Marie Murstad

Få STYLEmag-bloggerens sommerstil!

STYLEmag-blogger Marie kombinerer chict med sporty for en unik sommerstil. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Få STYLEmag-bloggerens sommerstil!
Publisert
Sist oppdatert

Se flere inspirerende antrekk på Maries blogg her!

 - Magetoppen er ikke akkurat favorittrenden min, men i 40 varmegrader er det det eneste som funker, egentlig, forteller STYLEmag-blogger Marie Murstad, som nyter late feriedager på sin bryllupsreise i Thailand.

Les også: Se bildene fra STYLEmag-Maries drømmebryllup!

Få STYLEmag-bloggerens sommerstil!

SPORTY & CHICT: STYLEmag-blogger Marie Murstad kombinerer sporty og chict for en perfekt balansert sommerstil. Foto: Outandaboutmarie.com.

 - Med et høylivet midi-skjørt blir looken mer chic, og det at magetoppen er fra Adidas gjør looken sporty på samme tid, tipser Marie.

Få STYLEmag-bloggerens sommerstil!

BALANSERT SOMMERANTREKK: Ikke overmatch i sommer, og miks gjerne flere stiler i samme antrekk, som Marie gjør med både sporty og chice elementer i sitt ferieantrekk. Foto: Produsentene, Mytheresa.com, Zalando.com.

Shop stilen:

Skjørt fra Alexander McQueen via mytheresa.com, ca. kr 3960. Sandaler fra Asos Collection, ca. kr 215. Sports-BH fra Adidas, kr 249. Hatt fra H&M, kr 149. Solbriller fra Ray-Ban via mytheresa.com, ca. kr 1345.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer