Antrekk

Få STYLEmag-Celines London-look

Sjefredaktør Celine var på plass under moteuken i London, og gikk for helsvart gatemote med en vri. Få hennes stiltips og shop looken her!

Få STYLEmag-Celines London-look
Publisert
Sist oppdatert

 - Gjør en svart look mer spennende ved å velge ulike materialer og strukturer. Bytt ut den helsvarte frakken med en pinstriped kåpe. Det er en trend vi kommer til å se mye av til høsten også. I tillegg kan du bryte i fargemønsteret ved å velge en enkel hvit veske, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Les også: Slik bruker STYLEmag-Celine dobbel-denim

Få STYLEmag-Celines London-look

CELINES LONDON-LOOK: Et helsvart antrekk går aldri av moten, men kan enkelt gjøres mer interessant ved å velge pinstriped plagg og detaljer som bryter. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Net-a-porter.com.

 - Det kan være vanskelig å bære en hatt, men den redder enhver dårlig hårdag, samtidig som at du får en helt annen look, tipser Celine.

Shop stilen:

Jeans fra 2nd Day via my-wardrobe.com, ca. kr 710. Ullhatt fra H&M, kr 179. Jakke fra Gina Tricot, kr 599. Veske fra Zara, kr 799. Boots fra Zara, kr 799. Solbriller fra Saint Laurent via net-a-porter.com, ca. kr 2410.

Foto: Janka Polliani

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer