Vis mer

Antrekk

Få STYLEmag-Celines London-look

Sjefredaktør Celine var på plass under moteuken i London, og gikk for helsvart gatemote med en vri. Få hennes stiltips og shop looken her!

Publisert

 - Gjør en svart look mer spennende ved å velge ulike materialer og strukturer. Bytt ut den helsvarte frakken med en pinstriped kåpe. Det er en trend vi kommer til å se mye av til høsten også. I tillegg kan du bryte i fargemønsteret ved å velge en enkel hvit veske, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Les også: Slik bruker STYLEmag-Celine dobbel-denim

Vis mer

CELINES LONDON-LOOK: Et helsvart antrekk går aldri av moten, men kan enkelt gjøres mer interessant ved å velge pinstriped plagg og detaljer som bryter. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com, Net-a-porter.com.

 - Det kan være vanskelig å bære en hatt, men den redder enhver dårlig hårdag, samtidig som at du får en helt annen look, tipser Celine.

Shop stilen:

Jeans fra 2nd Day via my-wardrobe.com, ca. kr 710. Ullhatt fra H&M, kr 179. Jakke fra Gina Tricot, kr 599. Veske fra Zara, kr 799. Boots fra Zara, kr 799. Solbriller fra Saint Laurent via net-a-porter.com, ca. kr 2410.

Foto: Janka Polliani

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer