Nathalie Helgerud

Få STYLEmag-Nathalies street style!

STYLEmag-blogger Nathalie Helgerud gikk for helsvart i skinn med iøynefallende sneakers for en edgy street style. Få hennes stiltips og kopier looken her!

Få STYLEmag-Nathalies street style!
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk ut flere bilder av Nathalies antrekk på hennes blogg!

 - Våren for meg betyr nye, freshe joggesko. Disse Givenchy-kikcsene kjøpte jeg på salg i vinter og de har stått hjemme og ventet på at våren skal komme i flere måneder nå. Og følelsen av å ta på seg noe nytt, er så verdt ventingen, forteller STYLEmag-blogger og motejournalist Nathalie Helgerud.

Les også: Sjekk STYLEmag-redaktør Celines dobbeldenim-stil

Få STYLEmag-Nathalies street style!

RÅ STREET STYLE: Nathalie gikk for et helsvart antrekk og dobbelt opp med skinn, som hun brøt opp med lyse sneakers i ekte gatemote-stil. Foto: Produsentene, Mytheresa.com.

Les også: STYLEmag-Stella kler seg i skinn og grått - få hennes stil her

Shop stilen:

Oversized bukser i skinnimitasjon fra Zara, kr 399. T-skjorte med print fra Kenzo via mytheresa.com, ca. kr 660. Bombejakke i skinn fra Mango, kr 1 199. Sneakers fra Givenchy via net-a-porter.com, ca. kr 3 510.

 - Ellers er jeg veldig på "skinn på skinn"-trenden for tiden. Skinn kan styles med alt mulig rart, her har jeg valgt å style med en bomberjakke fra Jofama med skinndetaljer og holde antrekket forholdsvis enkelt, og heller gå for et par statement-sko og en iøynefallende T-skjorte! De baggy skinnbuksene er en av favorittene i garderoben min akkurat nå fordi de er like kule til et par joggesko som til et par pumps eller ankelstøvletter, tipser Nathalie.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer