Stil

Få STYLEmag-Stellas grå vinterstil

STYLEmag-Stella går for grått når hun skal lyse opp vinterantrekkene. Shop stilen og få hennes stiltips her!

Få STYLEmag-Stellas grå vinterstil
Publisert
Sist oppdatert

 - Grå er en fin "go to-farge" om man ønsker å sette et lysere og lystigere preg på vinterantrekkene, men ikke våger seg ut på pastelltrenden som regjerer akkurat nå, sier STYLEmags webansvarlig, Stella Vaage.

Få STYLEmag-Stellas grå vinterstil

GÅ FOR GRÅTT: Er du ikke helt klar for de pastellfargede vårtrendene, og ønsker heller å lyse opp vinterantrekkene på en litt mer diskret måte? Gjør som Stella og gå for grått. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Asos.com.

Les også: Få en grå og maskulin vinterstil

  - Jeg liker å ta et avbrekk fra helsvarte vinterantrekk og lyse opp med lyse gråfarger. Det er en farge som er lett å style sammen med det jeg allerede har i garderoben. Bruk gjerne flere grå plagg sammen, men unngå grå overdel og underdel sammen, slik at det ikke ser ut som at du går ut i joggedressen, tipser Stella. 

Shop stilen:

Kåpe fra Marc by Marc Jacobs via net-a-porter.com, ca. kr 6740. Genser fra Zoe Karssen via net-a-porter.com, ca. kr 960. Bukser i skinnimitasjon fra H&M, kr 249. Skoletter fra Asos Collection, ca. kr 470. Solbriller fra H&M, kr 50.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer