Stil

Få STYLEmag-Stellas grå vinterstil

STYLEmag-Stella går for grått når hun skal lyse opp vinterantrekkene. Shop stilen og få hennes stiltips her!

Få STYLEmag-Stellas grå vinterstil
Publisert
Sist oppdatert

 - Grå er en fin "go to-farge" om man ønsker å sette et lysere og lystigere preg på vinterantrekkene, men ikke våger seg ut på pastelltrenden som regjerer akkurat nå, sier STYLEmags webansvarlig, Stella Vaage.

GÅ FOR GRÅTT: Er du ikke helt klar for de pastellfargede vårtrendene, og ønsker heller å lyse opp vinterantrekkene på en litt mer diskret måte? Gjør som Stella og gå for grått. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com, Asos.com.

Les også: Få en grå og maskulin vinterstil

  - Jeg liker å ta et avbrekk fra helsvarte vinterantrekk og lyse opp med lyse gråfarger. Det er en farge som er lett å style sammen med det jeg allerede har i garderoben. Bruk gjerne flere grå plagg sammen, men unngå grå overdel og underdel sammen, slik at det ikke ser ut som at du går ut i joggedressen, tipser Stella. 

Shop stilen:

Kåpe fra Marc by Marc Jacobs via net-a-porter.com, ca. kr 6740. Genser fra Zoe Karssen via net-a-porter.com, ca. kr 960. Bukser i skinnimitasjon fra H&M, kr 249. Skoletter fra Asos Collection, ca. kr 470. Solbriller fra H&M, kr 50.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer