Bronze Goddess Sun Indulgence Lotion Spf 30

Få supermodellens skjønnhetstips for sommeren!

Den franske supermodellen Constance Jablonski elsker å tilbringe sin sommer på sørkysten av Frankrike. Hun deler sine beste skjønnhetstips for sommer og reiser her!

Få supermodellens skjønnhetstips for sommeren!
Publisert
Sist oppdatert

Constance Jablonski (23) lever et hektisk liv som supermodell, og gjør kampanjer og visninger for de største motehusene i verden. I tillegg er hun Victoria's Secret-engel og Esteé Lauders nye kampanjemodell for deres Bronze Goddess Collection.

Til tross et travelt liv i motebransjen finner skjønnheten tid til å nyte late dager i Sør-Frankrike, og deler sine sommerfavoritter og skjønnhetstips her!

Hvordan tilbringer du den perfekte sommerdagen?

  - Jeg elsker å stå opp tidlig for å gå til et gatemarked i Sør-Frankrike, hvor man finner byens beste produkter. Etter det tar jeg en svømmetur og spiser lunsj i skyggen frem til klokken fire på ettermiddagen før jeg tar en løpetur på stranden i solnedgangen. Til slutt spiser jeg middag ute en varm sommerkveld og drikker et glass av Frankrikes beste rosévin.

Les også: Slik feirer Scarlett Johansson jul

Hva er ditt beste skjønnhetstips på reise?

 - Fuktighetskrem! Jeg smører meg med fuktighetskrem før jeg går på flyet og underveis i flyvingen hvis det er en lang reise, fordi lufttrykket i kabinen dehydrerer huden. Søvn er også essensielt for skjønnhet, så jeg har alltid med meg en komfortabel øyemaske.

Hva er din favoritt-sommermat?

- Prosciutto melon-Salat

Hva er på spillelisten din denne sommeren?
 - “Beautiful Day,” av U2, “California,” av Phantom Planet, “Seaside,” av The Kooks, og sanger av Coldplay, Jason Mraz, Matmatch, Edward Sharpe, Magnetic Zeros og Oasis.

Hva gjør du for å få sommerkroppen klar?

 - På grunn av jobben min må jeg nødt til å holde kroppen i form gjennom hele året, så jeg har ingen spesiell "strand-diett". Men jeg får alltid en pedikyr som holder to uker før jeg drar til stranden! 

Få supermodellens skjønnhetstips for sommeren!

SUPERMODELL: Constance går motevisninger for verdens største motehus, som Chanel, og er også Victoria's Secret-engel når hun ikke nyter sommeren på de franske strendene. Foto: All Over.

Hvordan endrer du stilen din fra dagtid til kveldstid?

 - Jeg liker å være avslappet i løpet av dagen, så jeg bruker flate sandaler og denim-shorts med en kul tanktopp eller en lang strandkjole over badedrakten. På kvelden bruker jeg mine favorittsandaler fra Tropéziennes med skjørt eller shorts, eller en kjole fra Isabel Marant. Jeg liker å bruke lyse farger om sommeren!

Få supermodellens skjønnhetstips for sommeren!

SOMMERSTIL: Constance elsker sommeren og stranden, og liker å kle seg avslappet og komfortabelt på late sommerdager. Foto: All Over.

Hva har du i strandbagen din?

 - Bronze Goddess Sun Indulgence Lotion SPF 30. Jeg har også med meg ren kokosolje, som beskytter håret mot solen, svømmebriller, en kortstokk, telefonen min og iPoden min.

Les også: 10 billige skjønnhetskupp - som funker!

Hva slag mote-must haves har du denne sommeren?

 - Jeg har sett noen helt fantastiske knehøye gladiator-inspirerte sandaler fra Balenciaga. De passer perfekt til en kjole på kveldstid! 

Få supermodellens skjønnhetstips for sommeren!

LYS SOMMERLOOK: Supermodellen forteller at hun liker å kle seg i lyse plagg på sommeren, og etter bilder fra diverse motebegivenheter å dømme, er det lyse plagg som gjelder på den røde løperen også. Foto: All Over.

Hva står på leselisten din denne sommeren?
 - "Dark Places" eller "Sharp Objects", begge er skrevet av forfatter Gillian Flynn.

Hva er ditt favorittprodukt fra årets Bronze Goddess Collection fra Esteé Lauder?

 - Bronze Goddess Sun Indulgence Lotion til ansiktet med SPF 30, fordi den har en nydelig summerduft og gir god beskyttelse mot solen.

Hva er dine sminke- og skjønnhetsrutiner denne sommeren?

 - Vanligvis bruker jeg ikke sminke om sommeren. Det er ikke praktisk mellom svømming og solslikking på stranden. Faren min er hudlege, og han råder meg alltid til å smøre meg med solkrem på ansikt og kropp hver andre time. Om natten gir jeg ansiktet fukt med Hydrationist Maximum Moisture Creme, og om dagen bruker jeg ren arganolje på kroppen. På kveldstid består sminken min av et hint av den svarte Sumptuous Infinite Mascara og en leppestift med sterk farge. Favoritten er Pure Color Envy Sculpting Lipstick i fargen Defiant Coral.

Få supermodellens skjønnhetstips for sommeren!

SOMMERMUST: Blant produktene Constance bruker om sommeren er Bronze Goddess Sun Indulgence Lotion til ansiktet med SPF 30, Pure Color Envy Sculpting Lipstick i fargen Defiant Coral, ren kokosolje, og ren arganolje. Foto: Produsentene.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer