Brunfarge

Få tilbake den fine brunfargen

Det tar kun 3 minutter.

HURTIGMASKE BEVARER BRUNFARGEN:  Fin hud med oppfrisket brunfarge er bare tre minutter unna. Foto: Produsentene og Scanpix
HURTIGMASKE BEVARER BRUNFARGEN: Fin hud med oppfrisket brunfarge er bare tre minutter unna. Foto: Produsentene og Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Selv om været ikke har vært helt topp her til lands, gir fargen vi får om sommeren huden en fin glød, som gjør at vi ser sunne og uthvilte ut.

Og er du flink til å passe på huden gjennom sensommeren med solkrem, masse fuktighet og skrubb en dag i uka, beholder du denne gløden lenge.

LES OGSÅ: Få myke, sprekkfrie lepper på 1-2-3

Det er rart med det, vi vil jo så gjerne holde på brunfargen så lenge vi kan, og derfor slutter vi å stelle huden slik vi bør med skikkelig rens og skrubb. Og det er her mange av oss gjør en klassisk feil. 

For hvis du ikke pleier huden riktig, blir den tørr og fargen ujevn. Så selv om du er aldri så brun, så vil huden fremstå som gusten og grå i steden for gyllen og full av ungdommelig glød.

LES OGSÅ: 5 fletter alle kan få til

3-minuttersmasker

Peeling og fukt må til for å holde huden frisk. Brunfargen blir nemlig ikke borte selv om du peeler huden. Det er kun den tørre huden utenpå, som gir gråheten og den ujevne fargen, som blir borte med peeling, og den fine fargen som ligger under kommer frem.

Masker er effektive produkter for nettopp glød og fin farge. De jobber raskt, har mindre molekyler som trenger raskt ned i huden og høyere doser av aktive ingredienser.

Du trenger heller ikke å sette av hele kvelden for å legge en ansiktsmaske, med mindre du har tiden til det eller virkelig trenger litt egentid.

Vi har plukket ut masker som gir huden en real glødboost på bare 3 minutter, så tid er ingen unnsyldning.

Med mindre det er en fuktmaske, så må du huske på å smøre huden med en god fuktighetskrem etterpå.

Få tilbake den fine brunfargen

1. Med AHA og BHA-syrer som fjerner døde hudceller og forminsker porrer (kr 270, Emma S, Ageless Enzyme Peel). 2. Strammer opp, gir glød og masse fukt. Med sesam, lilje og iris (kr 865, Sisley Express Flower Gel). 3. For hud som tåler mye 3. Med mandarin og ananas (kr 325, Amazing Space, Juicy Mandarin Sorbet). 4. Klarere og mer energisk hud med vitamin C og magnesium (kr 480, Ren, Flash Rinse 1 Minute).

Få tilbake den fine brunfargen

1. Peeler og fukter med papaya og hyaluronsyre (kr 410, Trivellato Dermocosmetics). 2. Effektiv på pigmentflekker (kr 890, Elixir, Even Tone Advanced). 3. Med glykol og bentoniteleire som renser porer og gjør huden klarere (kr 570, Dermaceutic, Mask 15). 4. Gir klar hud som gløder, virker oppstrammende (kr 1600, Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer